Aktie kursen mod nye højder

4

Efter gårsdagens træning og interviews ville Mtac’s udsendte tage et smut forbi Cafe Break, hvor man i dejlige omgivelser kunne sætte sig ned og nyde en kop kaffe ovenpå dagens anstrengelser. Da man trådte ind i cafeen, var det første man blev mødt af, koncerndirektør Lars Windfelds store smil, ved bordet først for. I disse dage er der alt muligt grund til det.

De seneste tre dage er Århus Elite aktien steget med mere end 60 % og sponsorerne flokkes om at blive en del af den succes, som forretningen har udsigt til. Stor koncert med George Michael, politisk topmøde med Kofi Annan og Bill Clinton, europæisk håndboldeventyr og en fantastisk forårspremiere med en 4-1 sejr til AGF vidner om succes.

“Det er positivt, at vores aktie udvikler sig på denne måde. Det er et signal om, at der er mange købere i markedet. Aktien bliver handlet meget. I går blev der handlet 750.000 styks. Det betyder, at der er mange købere til aktien. En aktie i defensiven bliver næsten ikke handlet” udtaler koncerndirektør Lars Windfeld til Jyllands-Posten

Men der skal desværre ikke meget til, før aktien hurtigt kan falde igen, og især AGF fodbold, kan være med til at aktien til at ændre kurs, til et lavere niveau, koncerndirektøren bekræfter overfor avisen, at et nederlag Skærtorsdag, hvor Brabrand er modstanderen i egen hule, vil få aktien til at falde.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
GoonerGF
15 år siden

Et nederlag torsdag vil få aktien til at styrtdykke 😀
Jeg ærger mig stadig over at jeg solgte mine til kurs 12,2 som jeg synes var en urealistisk høj kurs. Tænk at folk synes vi er mere værd en Bundby. LOL, gid det var så vel

Allanhyl
15 år siden

@GoonerGF – Self. er vi mere værd en Bundby – vi kan tilbyde mange flere facetter end bare pisbold fra vestegnen. Men i det hele taget skal man ikke kigge på hvad andre er værd og hvad deres kurs siger… men se hvad vores nuværende kurs er og hvad den vil blive ved en oprykning. Har købt 3.000 til kurs 9.5 ca. og kunne sælge med 23.000 i afkast her og nu – men selvom det er en god pose penge, så er det ingenting i forhold til hvad der sker ved en oprykning. I stedet for at have råd… Læs mere »

GoonerGF
15 år siden

Jeg er nu ikke sikker på at kursen stiger meget mere i tilfælde af oprykning, tror at nuværende kurs er så høj pga en forventning om oprykning.
Ellers er jeg enig med dig, vi kan meget mere, og har ENDELIG fået en dygtig ledelse. I løbet af et par år er vi tilbage hvor vi hører til………. i TOPPEN af dansk fodbold.
Jeg købte iøvrigt mine aktier i kurs 2,76 i efteråret 2005, så jeg klynker ikke [cheers]

Casper P
15 år siden

jeg købte mine i 4,70 ! :D[cheers]