Akharraz vil væk – Silkeborg interesseret

23

Osama Akharraz har på intet tidspunkt lagt skjult på, at han gerne vil væk fra AGF denne sommer.

Det har hverken nedrykningen eller ansættelsen af Morten Wieghorst ændret på. Udlandet er drømmen, hvor en norsk og en østeuropæisk klub ifølge BT har budt på Akharraz, men i Danmark er der også interesse for den driblestærke spiller. Silkeborg har således angiveligt også kontaktet AGF.

Alle tre bud er dog blevet afvist.

– Jeg vil gerne prøve noget nyt. Det skal helst være udlandet. Det har ikke noget at gøre med, at AGF er rykket ned. Det har hele tiden været planen, og det har også været noget, jeg har aftalt med klubben for længe siden. Når man har prøvet Superligaen, ved man, at skridtet ned i 1. division ikke er godt for karrieren. Det vil være lige som at tage et trin ned og starte forfra, siger Osama Akharraz til BT.

Få notifikation
Notifikation ved
23 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Lester Burnham
7 år siden

Ozzy har uden tvivl et højt topniveau, men også et lavt bundniveau.

Negreanu
7 år siden

Skrid Osama.

deleicht
7 år siden

Bestem dig Ozzy…

"Det har ikke noget at gøre med, at AGF er rykket ned."

"Når man har prøvet Superligaen, ved man, at skridtet ned i 1. division ikke er godt for karrieren. Det vil være lige som at tage et trin ned og starte forfra…"

ulricht
7 år siden

Ville være super, hvis vi kunne sælge ham til en udenlandsk klub. Men tvivler på det sker. At han vil væk er vel ok. Han har ikke trivedes her i nogen tid, og han vil gerne prøve noget nyt. Det skal vi alle vel have lov at konkludere i hvert vores job. I perioder har han virkelig været god for os og skaffet en del point. Nuvel, der har været problemer med disciplin og kommunikation + lidt lad holdning til tider, men jeg synes nu, han har gjort det ret godt for os. Ærgerligt at det gik nedad både for… Læs mere »

kimBo
7 år siden

Den mand har skudt sig selv så meget i foden at han skal være glad for at hans kontrakt ikke er blevet revet i stykker for længst.. Mener han har et kanon talent gemt i sig men en rådden personlighed og dråben var for mig da han gik imod ledelsen! Om det var rigtigt eller ej det han udtalte er for mig ligegyldigt, Der er ingen over klubben og det har han ikke respekteret.. Ret ryggen og ta dig sammen og kom videre.. AGF har ikke plads til disse forkælede spillere der piver til medierne hver gang der er modgang!… Læs mere »

4400
7 år siden

I interviewet taler han om Tyskland… han holder da ikke 5 minutter dernede med hans attitude. Det virker også til, at han har lidt for høje tanker om sig selv…

grind88
7 år siden

Hvorfor tale om, hvor slemt det er for holdkammeraternes karrierer, når han alligevel skal videre. Den dreng har jo minus situationsfornemmelse.

Bobbe78
7 år siden

Du er ikke god nok til udlandet, men okay hvis du vil sidde på bænken der…

Smut du bare…

Frejensvang
7 år siden

Skrid!

AGF 1974
7 år siden

Han skal bare af sted. Helst til udlandet, men alt er åbent. Vi kan intet bruge ham til, hvis han ikke gider være i AGF. Sådan er hans moral og indstilling til tingene. Hvis tingene ikke kommer let, eller han ikke får ret, giver han op og begynder at græde og skylde skylden på alt andet end ham selv!

chilli
7 år siden

Aka er endnu et godt eksempel på BSN dårlige indkøb, hvor der ikke er lavet et ordentlig og grundigt analyse og forarbejde.

Aka er en til tider dygtig og god spiller, men en utrolig dårlig attitude og personlighed når tingene ikke køre for ham eller holdet.

videre med ham….

Howard
7 år siden

Hehe, "et dårligt indkøb" bla bla. Ja han er til tider udisciplineret, men i har vist glemt at han er vores topscorer, sidste sæsons assist-konge og mange kasser. Uden ham havde vi været endnu mere fucket – vi skulle have brugt ham som angriber da tingene ikke kørte. Nu forsvinder han og der er ingen til at tage over, slet ingen vi kan købe os til…trist. Fint han prøver noget andet, han skylder os ikke noget.

AGF 1974
7 år siden

chilli: Vi fik ham gratis!

chilli
7 år siden

ja, at han scoret lidt mål kan vi jo ikke bort forklare. Men hvor mange kampe har han så ikke været "helt" væk?

1974

Gratis! Intet er gratis i fodbold. Han har jo nok fået en eller andet form for sign on fee, og så tror jeg da også han har fået løn hver d. 1. – så gratis har han ikke været!

Guffe
7 år siden

Han har ikke mentaliteten til første division. Han er sin egen lille konge. fodboldtalentet er stort, men egoet begrænser hans muligheder. Han bliver flået i Tyskland.

Holger danske
7 år siden

Ser ham ikke som en del af det nye AGF. Han har ganske enkelt en alt for dårlig skald. Han bliver tøseformærmet når træneren finder ham for dårlig til at starte. Han bliver tøseformærmet når han midt i kampen bliver skiftet ud. Han fralægger sig al ansvar for nedrykningen og giver sin arbejdsgiver ansvaret. Vi har brug for holdspillere. Spillere der vil AGF fordi det er AGF. Ozzy har uden tvivl et højt topniveau, og har tit været kampafgørende, men jeg ser ham ikke som en del af det nye AGF.

Negreanu
7 år siden

Du er og blir et Brøndby-svin!

Aarhus_1000
7 år siden

Vi ses…forhåbentlig aldrig igen. Han skulle aldrig være kommet til GF. Har ikke lavet andet end et par gode aktioner på banen, tilgengæld har han lavet så meget bøvl udenfor, at det må være i mangel af bedre, at PS eller BSN ikke har sparket ham hjem til Bundby for længst.

Thomas Senior
7 år siden

Han har jo desværre nok været en stor del af det betændte dårlige træningsmiljø på AGF's taberhold i 2014. Før sæsonen gik han jo også ud og sagde han havde trænet sammen med Casper Sloth, hvilket givet ikke har været godt selskab.

Agf Marthy
7 år siden

Han har hans øjeblikke,men er ikke en jeg vil savne,han burde ha været smidt ud af klubben for længst,så farvel med dig din latterlige kælling

JensMH
7 år siden

Jeg synes personligt, det er ærgerligt. Efter min mening har Osama truppens højeste topniveau og er i det hele taget et stort fodboldtalent, men vi har desværre fået alt for lidt ud af det. Han er – sammen med Sloth – den spiller der har lidt mest under det sidste års fejlslagne defensive taktiske satsning. Det har slet ikke været hans spil. Jeg har hele tiden ment, at manden har et stort potentiale som angriber, og at løsningen på vores angrebsproblem løb rundt lige for næsen af os. Hurtig på bolden på de første meter, glimrende teknik, kort aftræk og… Læs mere »

Steen6372
7 år siden

Altså – hvis man skal analysere på BSNs arbejde og prøve at skille tingene ad, så synes jeg faktisk at en spiller som Osama er interessant at se på. Jeg synes ikke at man isoleret set kan kritisere BSNs evne til at finde gode spillere for små penge. Svipsere vil der altid være – men så er det netop bare en fordel at man har fundet transferfrie spillere eller spillere som selv var villige til at gå ned i løn for at få en ny chance. Men det der har manglet, virker til at være forståelsen for, hvilke typer mennesker… Læs mere »

Mulleman
7 år siden

Ozzy er en humørspiller.. Når det går godt for holdet spiller han også kanon godt, så han har talentet, det så vi da det vi havde johansson oppe i front.. Lej ham ud i et år, så får vi en kanon spiller tilbage til næste år.. Det er da nederen at vi skal til at skaffe nye spillere til næste år hvis vi sælger ud som vi plejer..