Akharraz og Kure tvivlsomme mod Brøndby

4

AGF står overfor endnu en svær opgave, når man på mandag møder Brøndby hjemme på NRGi Park.

Opgaven bliver ikke lettere af, at Osama Akharraz og Anders Kure begge er tvivlsomme på grund af henholdsvis diarré og en lægskade.

– Osama Akharraz ligger syg derhjemme og har diarré. Han skal tilses af vores læge, og så må vi se, hvad han siger. Han er måske i betragtning til mandag, men problemet med diarré er, at energien er drænet ud af kroppen, siger AGF-træner Jesper Fredberg til Bold.dk.

Anders Kure har tidligere haft held med at holde styr på Brøndbys store måltyv Simon Makienok, mens Osama Akharraz ofte finder spilglæden frem mod sin gamle klub.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
petersen100
Bruger

Uha jeg frygter en ny afklapsning!

Herefter gælder det kampen mod Viborg, som skal vindes.

Ossy
Bruger

Avavavav vi mangler i den grad fart i vores spil fremad banen Ozzy er et våben vi bør bruge i omstillings fasen ! Kure kan erstattes af enten Petri eller Sorin.

BM2610
Bruger

Uden Kure bliver det meget svært at holde Makienok fra fadet, så det ligner et nyt klart nederlag til os på mandag.
Derefter kommer der 4 kampe mod de andre bundhold (samt OB), hvor vi forhåbentlig kan få de nødvendige point skrabet sammen!?

kasper1509
Bruger

Kure er squ ikke den store svækkelse.. Sidst vi mødte dem på hjemmebane, skulle han passe på Zohore og han scorede, så skulle han passe på Makienok da han kom ind, og han scorede.. Pasanen er langt bedre end Kure! Er kun en fordel Kure er ude!