AGF's rejse i pokalturneringen

16

AGF spillede sig i dag efter en ret tam affære, videre i den danske pokal turnering EB cup. Byens hold er nu nået videre til kvartfinalerne, hvor der trækkes lod fredag d. 29. oktober, 12:00.

AGF har været igennem 4 kampe, for at komme til kvartfinalerne hvor de er nu. I de tidligere møder har de mødt Holstebro BK, hvor AGF vandt 1-4. En kamp hvor de to første mål, blev scoret af Holstebros Jesper Dalsgaard, dog i eget net.

Herefter gik turen 20 km syd, hvor Odders danmarksserie hold skulle prøve kræfter, mod de mægtige Aarhusianere. Kampen var en tam og kedelig affære og hvis Odder spillerne havde haft en lille smule held, kunne de have vundet kampen. Casper Sloth scorede dog i overtiden til fordel for AGF og kampen ender 0-1 til de hvide.

Efter Odder blev det så Skives tur. AGF kom allerede efter 1 minut foran på mål af Sanel Kapidzic, Skive udlignede dog kort efter til 1-1. Så gik der et lille kvarter også stod der 3-1 til AGF. Et straffespark der blev udnyttet af Benny Feilhaber og endnu et mål af Sanel Kapidzic. Der troede mange at AGF ville tage den let hjem, men Skive scorede efter 47 minutter og igen 8 minutter før tid. Så stod der 3-3 og det betød forlænget spilletid. Her blev kampen dog hurtigt afgjort, da Benny Feilhaber et minut inde i den forlængede spilletid gjorde det til 4-3. 10 minutter senere scorede Benny Feilhaber hattrick og 2 minutter senere gør Sanel Kapidzic ham kunsten efter og scorer ligeledes et hattrick. Kampen ender 6-3 og AGF går videre til 4. runde.

4. Runde bød på Varde IF, som AGF besejrede med en 0-1 sejr. En kamp der mindede en anelse om kampen mod odder, dog med et væsentligt større boldovertag af AGF’erne.

Nu hedder det så kvartfinalen og hvem kan AGF møde der?

I går tabte HB Køge til FC Midtjylland med 0-4. Hvilket sender midtjyderne videre. Viborg og Aab spillede 1-1 og måtte ud i straffespark for, at få afgjort den kamp. Aab vandt med 4-5 og kan tage midtjyderne i hånden og smutte ned i bowlen hvor der trækkes lod.

Randers slog på udebane Fredericia FC med 1-2 og er også videre til kvartfinalerne.

Lyngby skulle ud i straffesparkskonkurrence for, at slå Hvidovre med det samlede resultat 6-7. Det skal nævnes at AGF let slog Hvidovre 7-1 og hvis AGF møder Lyngby, er det uden Kim Aabech, der fik rødt kort i dagens kamp. Lyngby går videre og det bringer os til dagens sidste kamp og den med den største overraskelse. ”Mægtige” FC København der på det seneste har mødt FC Barcelona, tabte til endnu ”Mægtigere” AC Horsens, i en kamp hvor AC Horsens vandt med 2-4 og med det resultat, bringer AC Horsens sig videre til kvartfinalerne.

I morgen spiller Esbjerg – Silkeborg og OB – FCN og det giver følgende 7 hold, AGF kan trække på fredag.