AGF's rejse i pokalturneringen

16

AGF spillede sig i dag efter en ret tam affære, videre i den danske pokal turnering EB cup. Byens hold er nu nået videre til kvartfinalerne, hvor der trækkes lod fredag d. 29. oktober, 12:00.

AGF har været igennem 4 kampe, for at komme til kvartfinalerne hvor de er nu. I de tidligere møder har de mødt Holstebro BK, hvor AGF vandt 1-4. En kamp hvor de to første mål, blev scoret af Holstebros Jesper Dalsgaard, dog i eget net.

Herefter gik turen 20 km syd, hvor Odders danmarksserie hold skulle prøve kræfter, mod de mægtige Aarhusianere. Kampen var en tam og kedelig affære og hvis Odder spillerne havde haft en lille smule held, kunne de have vundet kampen. Casper Sloth scorede dog i overtiden til fordel for AGF og kampen ender 0-1 til de hvide.

Efter Odder blev det så Skives tur. AGF kom allerede efter 1 minut foran på mål af Sanel Kapidzic, Skive udlignede dog kort efter til 1-1. Så gik der et lille kvarter også stod der 3-1 til AGF. Et straffespark der blev udnyttet af Benny Feilhaber og endnu et mål af Sanel Kapidzic. Der troede mange at AGF ville tage den let hjem, men Skive scorede efter 47 minutter og igen 8 minutter før tid. Så stod der 3-3 og det betød forlænget spilletid. Her blev kampen dog hurtigt afgjort, da Benny Feilhaber et minut inde i den forlængede spilletid gjorde det til 4-3. 10 minutter senere scorede Benny Feilhaber hattrick og 2 minutter senere gør Sanel Kapidzic ham kunsten efter og scorer ligeledes et hattrick. Kampen ender 6-3 og AGF går videre til 4. runde.

4. Runde bød på Varde IF, som AGF besejrede med en 0-1 sejr. En kamp der mindede en anelse om kampen mod odder, dog med et væsentligt større boldovertag af AGF’erne.

Nu hedder det så kvartfinalen og hvem kan AGF møde der?

I går tabte HB Køge til FC Midtjylland med 0-4. Hvilket sender midtjyderne videre. Viborg og Aab spillede 1-1 og måtte ud i straffespark for, at få afgjort den kamp. Aab vandt med 4-5 og kan tage midtjyderne i hånden og smutte ned i bowlen hvor der trækkes lod.

Randers slog på udebane Fredericia FC med 1-2 og er også videre til kvartfinalerne.

Lyngby skulle ud i straffesparkskonkurrence for, at slå Hvidovre med det samlede resultat 6-7. Det skal nævnes at AGF let slog Hvidovre 7-1 og hvis AGF møder Lyngby, er det uden Kim Aabech, der fik rødt kort i dagens kamp. Lyngby går videre og det bringer os til dagens sidste kamp og den med den største overraskelse. ”Mægtige” FC København der på det seneste har mødt FC Barcelona, tabte til endnu ”Mægtigere” AC Horsens, i en kamp hvor AC Horsens vandt med 2-4 og med det resultat, bringer AC Horsens sig videre til kvartfinalerne.

I morgen spiller Esbjerg – Silkeborg og OB – FCN og det giver følgende 7 hold, AGF kan trække på fredag.

FC Midtjylland
AaB
Randers FC
Lyngby
AC Horsens
Esbjerg/Silkeborg
OB/FC Nordsjælland

Grundet at AGF spiller i 1. division vil de automatisk spille på hjemmebane når de møder et hold, der er højere rangerede end dem selv og da der kun er superliga klubber tilbage, vil AGF spille på hjemmebane indtil semifinalerne. AGF’s næste kamp i pokalen spilles enten tirsdag d. 9. november, onsdag d. 10. november eller torsdag d. 11. november.

Hvem ønsker I at AGF trækker i kvartfinalen og hvilken dag tror i der kommer flest tilskuere?

Få notifikation
Notifikation ved
16 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
don_jensen
10 år siden

[code]vil AGF spille på hjemmebane indtil finalen i parken, Kr. himmelfarts dag[/code]

arhhhhhh nu får vi ikke 2 hjemmekampe ved en semi…. selvom det kunne være dejligt 😉

LasseGN
10 år siden


Kvartfinale + semifinale .. det er da lig 2 kampe?

Torsdag d. 11 november
AGF – Lyngby
.. Dette er min ønskelodtrækning – Da det er "lille" fredag, tror jeg mange kunne fristes til at "varme op" til en bytur ved at se AGF kvalificere sig til semifinalen i pokalen 😉

LasseGN
10 år siden


… du har ret 😉 den overså jeg også lige.

Steffan Flyvholm
10 år siden

i er hurtigt ude med billedet af medaljer 😉

govertz
10 år siden

Jeg håber på AGF – AaB en jysk klassikker med gode chancer for AGF, at nå til semifinalerne! Og ja den må gerne spilles torsdag d. 11 kl. 18 el 19 😉

Ellers kunne jeg godt tænke mig, at vi træk Esbjerg, da jeg tror de slår silke ud i morgen 😀

Loftus
10 år siden

Randers med 15.000 på Stadion. Payback…

rrb
rrb
10 år siden

– Vil du ikke lige fortælle hvilken vej du kører fra Holstebro til Odder? Jeg synes godt nok min triptæller kommer noget over de 20 km når jeg tager den tur… 🙂

AlexanderNGP
10 år siden

– Det er nok århus han mener. der er omkring de 20 kilometer ned til odder derfra 🙂

Beikes
10 år siden

Onsdag er den bedste fodbolddag og ønskemodstanderne må hedde Aab eller Lyngby

gram
10 år siden

Lyngby vil være en drømmel odtrækning.
Kim Aabech har karantæne.(Fik rødt kort igår)

Sylvester
10 år siden

Lyngby uden Kim Aabech (rødt kort) og Emil Larsen (skadet), ja det er vel okay lodtrækning. Men Aab kunne altså også være en sjov modstander. Bor selv i aalborg, og har set et par kampe med dem. De virker ikke skræmmende. Dog et minus, der virker på vej fremad igen, efter Kent Nielsen er kommet til. Horsens: nu da vi viste brøndby hvordan man spiller pokalkampe, skulle vi så ikke vise FCK hvordan man smider De Gule ud af denne turnering? Fc Muuh, nej tak. De har altid været gode mod os i Aarhus Randers, alt kan ske i sådan… Læs mere »

agflemmy
10 år siden

jeg tro sku vi er uheldig og trække FCM er jeg ked af sige med det kunne lige være sådan som heldet har været for agf de sidste 2 år

Anonymous
Anonymous
10 år siden

Worst case for mig er OB eller FCM, mens jeg håber vi møder Lyngby eller Aab. Det virker med skadessituationen og karantæner i Lyngby og niveauet i Aab til at være der vi har de bedste muligheder som underdogs.