AGF’s medaljechancer set fra bookmakernes perspektiv

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF som medaljevinder anno 18/19. Er det realistisk?

Det må være op til den enkelte at vurdere. Det er ikke desto mindre en kendsgerning, at alt kan ske, når bolden er rund. Derfor er det for tidligt at afskrive muligheden helt, da der trods alt stadig er rigtig mange point at spille om. FCK, BIF og FCM er hårde modstandere, men allerede nu har vi bevist, at vi kan spille op mod de helt store favoritter.

AGF’s medaljechancer set fra bookmakernes perspektiv er netop, hvad vi vil kigge nærmere på i dette blogindlæg. Bookmakerne har taget fejl adskillige gange før, hvorfor man ikke kan vurdere vores medaljechancer alene ud fra de aktuelle odds.

AGF som danske mestre – 100 x pengene igen

Danske Spil er en af de spiludbydere, som giver dig mulighed for at oddse på, hvem der løber med de eftertragtede guldmedaljer og titlen som danske mestre anno 18/19. I skrivende stund kan du få dine penge 100 x igen, hvis du oddser på AGF som mestre. Danske Spil ser i øvrigt FCK som favoritter – skarpt efterfulgt af BIF.

100 x pengene igen er i sig selv meget attraktivt, men spørgsmålet er bare, om det er realistisk, at de hvide kan vinde et mesterskab med den nuværende trup? Chancen er der, så hvorfor ikke oddse et mindre beløb og krydse fingre for, at de hvide bliver årets helt store overraskelse. Med en beskeden indsats på 10 kr. kan du med det nuværende odds indkassere 1.000 kr. i gevinst. Det er værd at overveje.

AGF i top 3 – 16 x pengene igen

AGF er startet godt ud, hvorfor en placering i top 3 ikke er helt urealistisk, selvom der selvfølgelig er lang vej igen. Spiller du på en top 3 placering, kan du få dine penge 16 x igen. Med en mellemhøj indsats på 200 kr. kan du vinde 3.200 kr. Det er da også en slags penge.

Du kan også oddse på, at AGF ender i top 6, hvis du vurderer, at en placering i top 3 er mere eller mindre urealistisk. Det gælder jo om at være realistisk og spille med hjernen, når det drejer sig om betting. Husk at sammenligne odds sider, før du sætter din lid til en udbyder. Der er rigtig mange at vælge mellem.
Du kan også spille på sæsonens topscorer

Hvem tror du bliver sæsonens topscorer?

Du kan for eksempel sætte dine penge på Tobias Sana, Jakob Ankersen eller Kasper Junker. Ingen af disse er favoritter til at løbe med titlen, men får AGF for alvor gang i scoringerne, er det ikke utænkeligt, at en af disse spillere vil ende på toplisten. Tobias Sana som topscorer står i øjeblikket til odds 150. Her er der altså mulighed for at vinde rigtig mange penge, hvis man har heldet med sig.

Skal du vinde penge på odds, er det din fornemmeste opgave altid at være et skridt foran de kloge bookmakere. I den anledning vil det være en fordel, hvis du har et indgående kendskab til den bedste danske fodboldrække mht. skadesstatus, trænersituation m.v. Jo mere viden, desto bedre forudsætninger for at vinde stort på betting.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments