AGF videre til playoff finalen

2

AGF sikrede sig Tirsdag aften en plads i Europa playoff finalen da man vandt returkampen ude mod SønderjyskE med 2-0, på mål af Niklas Backman og Martin Pusic i hver sin halvleg. Desværre blev Martin Pusic udvist i anden halvleg hvorfor han ikke er med i finalen mod FCK.

Efter den flotte hjemmekamp med det skuffende 2-2 resultat var det Tirsdag aften en noget mere lige affære som hjemmeholdet startede bedst og SønderjyskE havde blandt andet et hovedstød på overliggeren.

AGF måtte allerede midtvejs i første halvleg udskifte anfører Pierre Kanstrup, men hans afløser Jesper Juelsgaard spillede en stærk kamp.  Anførerhvervet overtog Jens Stage og AGF spillede sig mere og mere ind i kampen og netop Jens Stage havde AGF’s 2 første større chancer hvoraf den sidste blev reddet på stregen af SønderjyskE anfører Marc Pedersen.

AGF skulle dog alligevel gå til pausen med en føring da Niklas Backman satte hovedet på et knivskarpt indlæg fra Casper Højer og pandede bolden i kassen via den ene stolpe uden chance for hjemmeholdets målmand og dermed altså pauseføring til AGF.

Føringen blev udbygget kort ind i anden halvleg da Casper Højer slog et frispark fra højre side ind i SønderjyskE’s felt, hvor Martin Spelman vippede den videre med hælen til Martin Pusic som headede AGF på 2-0. Den tidlige scoring i anden halvleg kom SønderjyskE sig aldrig  for alvor over og det var først da Martin Pusic modtog sit andet gule og dermed et rødt kort at hjemmeholdet fik lagt en smule tryk på AGF.

En enkelt stor chance blev det da også til, men Mads Hvilsom skød over.

Matchfacts:

SønderjyskE – AGF  0-2 (0-1)

0-1 Niklas Backman (45+2)

0-2 Martin Pusic (47)

Advarsler:

SønderjyskE: Kees Luijckx

AGF: Jens Stage, Adama Guira, Martin Pusic & Aleksandar Jovanovic

Udvisninger: Martin Pusic gult/rødt

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
chilli
3 år siden

Virkelig flot kæmpet hjem af holdet, hvor de kommer under massivt pres de første 10 min. Jeg er efterhånden mere end benovet og begejstret over, hvad DN og RS har gjort med dette hold på under 1 sæson. Man er jo ikke engang nervøs længere når modstanderen får hjørne, eller frispark tæt på målet. :O) Der skal dog nye spillere til ift. dem der forlader os. Samtidig er der nogle stykker, som jeg ikke tror på for fremtidens hold: Dino, MS, Riel, er lidt i tvivl om Guira er den rigtige mand til den def. midtbane? Pusic har kæmpet som… Læs mere »

Per Leth
3 år siden

Vi deler nok alle din optimisme, sådan som holdet spiller nu. Lidt underligt at vi ikke kan fylde stadion, når så mange har undskyldt deres svigt i form af fravær på stadion og den lamme kritik af klubben, med dårlige resultater?