AGF videre i Europa playoff

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF spillede Søndag aften returkamp i Europa playoff mod OB og her blev det til nok en 3-2 til David Nielsen’s tropper. Via en pauseføring på 1-0 hev drengene sejren hjem i Odense og de er derfor klar til næste runde hvor modstanderen bliver SønderjyskE

Efter den fine sejr i første kamp i Århus så det ellers svært ud for AGF som var ramt af skader til Junker, Sana og Amini samt karantæne til Mikanovic og for at gøre ondt værre blev Daniel A. Pedersen skadet under opvarmningen.

AGF stod dybt og kompakt men allerede første gang man fik forvildet sig op i OB’s felt blev det farligt. Casper Højer servede et hjørnespark ind i panden på Jens Stage som scorede til 1-0 efter blot 7 minutter. Det bragte ekstra ro til AGF defensiven som dog kom til at stå for dybt og mod slutningen af halvlegen måtte Jovanovic hive en fin redning frem på en afslutning fra Anders K. Jacobsen og kort før pausen ramte Jens Jacob Thomasen overliggeren.

Pausestillingen forblev 0-1 og OB skulle dermed ud og satse i anden halvleg. Men igen var det AGF der var kyniske og Bror Blume sparkede efter 53 minutter AGF på 2-0 efter oplæg af Jens Stage.

Desværre varede føringen blot 4 minutter for efter 57 minutter dømte dommeren straffe til OB for hands af Niklas Backman. Selvom Jova var meget tæt på at redde scorede Nicklas Helenius til 1-2.  OB formåede dog ikke for alvor at true AGF målet trods megen boldbesiddelse. I stedet burde Martin Pusic have lukket og slukket for AGF da Mustapha Bundu spillede ham fri foran et tomt mål men Pusic kunne ikke få drejet bolden i mål.

Efter 89 minutter fik Anders K. Jacobsen desværre udlignet til 2-2 og man kunne pludselig frygte det værste. Det værste der efterfølgende skete var dog at Jakob Ankersen blev snydt for et klokkeklart straffespark. Kort efter tog han dog hævn da han løb fra OB defensiven og køligt udplacerede Grytebust via den ene stolpe,  til sejr på 3-2.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved