Jens Stage

AGF’s nr. 14. Jens Stage. Er en rigtig Aarhus dreng. Har spillet i de fleste store aarhusianske klubber, men render i dag rundt i den største, AGF.

Hans første fodboldstøvler blev slidt op i ASA og efter tiden i ASA, fulgte de næste ungdomsår i Lyseng IF, hvor mange store professionelle aarhusianske fodboldspillere har haft deres opvækst. Bl.a. er Jens Jønsson og Victor Fischer blot et par af de navne, der har taget springet fra Lyseng IF til de professionelle fodboldrækker.

Som U-19 spiller kom Jens Stage til Brabrand IF og her tog den unge spiller fodboldliv for alvor fart. Trods sin unge alder af blot 16 år, var han alligevel en del af seniortruppen i den tredjebedste række, 2. Division under cheftræner, Tom Søjberg.

Midtbanespillerens store succes i Brabrand IF resulterede i masser af opmærksomhed fra andre klubber, ligesom det også endte i udtagelse til det danske U-18 landshold hvor det indtil videre, er blevet til tre kampe for AGF spilleren.

Efter flere gange at have trænet med hos AGF’s superligamandskab i løbet af 2015 var det tydeligt at superligaklubben havde et godt øje til den unge Brabrand IF spiller. Den unge spiller var med på træningslejren for AGF, og der gik heller ikke længe før, at AGF valgte at skrive kontrakt med ham.

I første omgang antydede AGF’s svenske sportschef, Jens Andersson, at man først ville skrive under med Jens Stage i sommeren 2016, men man valgte altså at skrive under allerede i vinterpausen. En 2-årig kontrakt er det i første omgang blevet til med den unge Jens Stage, som forventer at blive en fremtidens mand på midtbanen i AGF, som han selv alle dage har været stor fan af.

Jens Stage er en hårdtarbejdende og løbestærk midtbanespiller som gør ondt på modstanderne. Han er god til at komme med i feltet og er typen der beskrives som kampafgørende.