AGF Spillertruppen

Her på siden har du mulighed for at få det helt store overblik over AGF spillertruppen. Dette er alle de spillere, der i øjeblikket er udtaget og har skrevet kontrakt med A-truppen i AGF.

Hvis du klikker på hver enkelt spiller, har du mulighed for at få en masse forskellige informationer. Her kan du se i hvilken kamp, at spilleren fik debut, eller andre statistikker som hvor høj spilleren er, hvor meget han vejer eller hvornår han har fødselsdag.

HUSK! Du kan altid få stor fortjenste på dit odds, hvis du kan gætte, hvem der scorer mål for AGF. I samarbejde med Morethanaclub.dk kan du få 100% velkomstbonus hos Leovegas lige nu. Klik her og opret bruger.

A-truppen i AGF

# Spiller Position
1Óscar WhalleyMålmand
2Dino MikanovicForsvar
3Niklas BackmanForsvar
18Jesper JuelsgårdForsvar
23Pierre KanstrupForsvar
16Casper Højer NielsenForsvar
33Daniel ThøgersenForsvar
37Sebastian HausnerForsvar
14Jens StageMidtbane
8Mustafa AminiMidtbane
10Martin SpelmannMidtbane
6Björn Daniel SverrissonMidtbane
19Mustapha BunduMidtbane
22Benjamin HvidtMidtbane
34Nimo GribencoMidtbane
7Jakob AnkersenMidtbane
11Tobias SanaMidtbane
17Adama GuiraMidtbane
29Bror BlumeMidtbane
44Magnus KaastrupAngreb
38Alexander AmmitzbøllAngreb
21André RielAngreb

odds

AGF spillernes kontraktudløb

En af de væsentligste ting i en fodboldklub er spillernes kontrakter. Kontrakten betyder alt i forbindelse med et salg af en spiller, eller om det er ved at være lige oppe over, at man skal forlænge kontrakten med en spiller.

Alle AGF spillernes kontrakter er ikke noget, som offentligheden kommer til at se, så lønninger og div. Bonusser er kun noget fans og resten af omverdenen kan gætte sig til. Længden på en kontrakt er dog noget, som er offentligt for alle, og det har du mulighed for at holde styr på lige her.

Her på siden kan du ligeledes se, hvornår kontrakterne udløber for alle AGF spillerne. Når kontrakten med en spiller er udløbet, er han frit tilgængeligt på transfermarkedet, og andre klubber kan dermed hente ham gratis.

Kampe/Mål/Assists

En af de ting som fodboldspillere bliver mest mål og vejet på, er deres evne til at være afgørende. Derfor er det vigtigt at kunne se, om en spiller har lavet mange assists i en sæson eller om en spiller har scoret mange mål.

De er to af de absolut væsentligste ting for de offensive spillere på banen, mens de mere defensive spillere bliver vurderet på deres evner til at forsvare og holde modstanderen væk fra eget mål.

Her på siden vil du under hver spiller kunne se statistikkerne for den pågældende spiller. Du vil kunne se hvor mange mål han har været medvirkende til, hvor mange mål han selv har scoret og selvfølgelig hvor mange kampe, som han har deltaget i.

På et senere tidspunkt vil det formentlig blive muligt at se endnu flere statistikker her på siden, hvor planen er, at du kan se, hvor mange ind/udskiftninger spilleren har haft i løbet af sæsonen, hvor mange gule/røde kort han har modtaget, samt mange andre sjove statistikker. Dette håber vi, vil blive en del af Morethanaclub.dk i den nærmeste fremtid.

Trøjenumre på AGF spillerne

Når en spiller bliver præsenteret i AGF, skal han have tildelt et trøje nr. De mest prestigefyldte trøjenumre i fodboldverdenen er 1-11, da det repræsenterer, at man er blandt de foretrukne i startopstillingen. Trøjenumrene har dog langsomt fået en anden betydning i dag, hvor mange spillere er begyndt at vælge højere tal, hvilket bl.a. kan skyldes fødselsdage, overtro eller noget helt tredje.

Det er næsten altid kutyme, at målmanden får trøje nr. 1, mens forsvarerne får trøjenumrene 2-3-4-5. På midtbanen vil spillerne så have 6-7-8-9, hvor 7’er position er et af de mest populære trøjenumre. Flere af de absolut største spillere i tiden, har båret trøje nr. 7, såsom, Luis Figo, David Beckham, Christiano Ronaldo m.f.

Nr. 10-11 bruges hovedsageligt af de to angribere i klubben.

12. Manden er fansene

Hvis du undre dig over, hvorfor der ikke er nogen spiller i AGF, der render rundt med nr. 12 på spillertrøjen, så skyldes dette, at nr. 12. er blevet udødeliggjort i AGF i forbindelse med AGFs fans.

AGF har valgt at belønne deres trofaste fans, samarbejdspartnere og alle der bakker op om AGF med trøje nr. 12. Som AGF siger på deres hjemmeside, er AGF altid 12 mand på banen

Du kan også finde AGF spillertruppen hos AGF.dk