AGF-træner: Sanel var tæt på at blive smidt ud

7

Sanel Kapidzic scorede sammenlagt ni mål i den første halvleg af sæsonen, men det lå bestemt ikke i kortene efter de første kampe.

Her var træner Peter Sørensen træt af Kapidzic’ indstilling, og det var tæt på at koste dansk-bosnieren en plads i truppen.

“Sanel var tæt på at blive smidt ud. Hvis han ikke havde taget handsken op efter et par samtaler, og vist en forskel i sind og i sine præstationer til træning og kamp, så havde han ikke været en del af truppen efter nytår,” siger Sørensen til JP Århus og tilføjer, at han han “simpelthen ikke kan acceptere spild af talent”.

Da den forhenværende træner, Erik Rasmussen, blev fyret og erstattet af Peter Sørensen, kom der mere disciplin i dagligdagen, og det skulle Kapidzic lige vænne sig til.

“Det hele var op til én selv under Erik Rasmussen, og det tog jeg nok med mig videre. Nu kom der én, der ville have disciplin til træningen og ikke så meget pjat og ballade, siger Kapidzic til JP Århus og forklarer, at det ikke kun var indstillingen, der manglede i starten af efteråret.

“Min form var bare ikke på plads, og mit spil fungerede ikke rigtigt godt. Så jeg blev mere og mere irriteret på mig selv. Under nogle samtaler med Peter fik jeg at vide, at jeg skulle tage mig sammen, være mere motiveret og engageret til træning og kamp. Det tog jeg til mig,” siger Kapidzic.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Jonashojriis
10 år siden

Erik Rasmussen er til dato den dårligste træner i verden – FANME godt han er væk!!!

Jeg var ved at dø af grin, da jeg hørte han var kandidat til at overtage efter Morten Olsen !! MUAHAHAHAHAHAHAHAHa

raulzidan
10 år siden

I like PS, thats the way to roll a football team

Steen6372
10 år siden

Ingen tvivl om at der var udbredt frihed under ansvar under Erik Rasmussen, men jeg bryder mig ikke om den der udtalelse og indstilling fra Sanel.

Kan ikke passe, at højtbetalte voksne mennesker ikke kan tage deres arbejde seriøst, med mindre de bliver pisket. Desværre er det nok bare sådan det er med flere af spillerne i vores trup.

Christian Mosgaard
10 år siden

Steen sådan er mange fodboldspillere bare. Sådan bliver folk når de får fuldtidsløn når de er 16-årige knægte. Der er jo heller ingen der kunne finde på at træne som ER i fx England. Det ville ikke kunne lade sig gøre… Og det kunne det så heller ikke i AGF.

Unknown99
10 år siden

Der er sgu også mange andre voksne mennesker der får deres løn hver måned og stadig ikke passer deres job ordentligt.. Det er selvfølgelig ingen undskyldning, meen han har jo fået lov til det af chefen.. så hvorfor ikke?

Jonashojriis
10 år siden

Hvis træneren er ligeglad, så bliver især unge spiller det også !!!

zcml
10 år siden

Hvis man så de bud man kunne spille på som ny landstræner, som blev bragt i Tipsbladet, så var der sgu mange mærkelige bud, hvoraf ER ikke var det underligste.
Selv ikke Troels Beck, der, trods sin store fodboldviden, aldrig har opnået andet end kortvarrig succes, for så at ende med en fyreseddel, virkede ikke engang som det dårligste bud.