AGF-træner: Markant forstærket med Atle

2

Atle Roar Håland havde et halvt år tilbage af sin kontrakt med OB, og da han var på udkig efter noget længerevarende, slog han til, da AGF tilbød ham en toårig aftale.

“Det var en spændende mulighed, der forelå. Jeg talte lidt med Peter (Sørensen, red.) og Brian (Steen Nielsen, red.), og jeg synes, de har nogle spændende ting i gang,” siger Atle Roar Håland til Kanalsport.dk.

I sine tre år som OB-spiller havde Håland flere gange fornøjelsen af at gæste NRGi Park.

“Jeg syntes, det var sjovt at komme herop at spille. Der var en god atmosfære og et godt tryk på stadion. Så det glæder jeg mig til at opleve,” lyder det fra nordmanden, der trods sine snart 34 år stadig føler sig ung.

“Jeg tror, jeg har mange år i mig. Jeg kan ikke mærke min alder endnu,” siger Håland.

Efter Dan Thomassen fik ophævet sin kontrakt, gik AGF strakt på jagt efter en ny midterforsvar. Og her stod Atle Roar Håland øverst på cheftræner Peter Sørensens ønskeliste.

“Jeg synes, Atle har været blandt de to-tre bedste stoppere i Danmark gennem de sidste tre år. At vi kunne få ham, er jeg selvfølgelig begejstret for. Også fordi han tilfører noget, som jeg synes, vi har brug for. Ikke alene er han stærk i sine egne dueller. Han er også god til at sætte hele forsvarskæden op, sørge for at afstanden mellem forsvarskæden og midtbanekæden er rigtig, og så er han dygtig til at føre spillet frem ad banen. Så i det hele taget synes jeg, vi er markant forstærket med ham,” siger Peter Sørensen til Kanalsport.dk.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
zcml
11 år siden

Atle er godt nok næsten 4 år ældre end Dan. Og hans alder er derfor mere "kritisk", men jeg tager hellere 2 år med Atle, hvorefter en ny skal hentes, end måske 5-6 med Dan. Han (Dan) var god da han kom tilbage til klubben, men de sidste par år har han kun sporadisk vist et tilnærmelsesvis niveau. Et stykke tid så det ud som om han havde været hæmmet af Eriks manglende struktur, og at han med tilgangen af Peter Sørensen, og organisation i forsvaret, igen ville blive god, men syn's ikke han rigtigt overbeviste i 1. div. Og… Læs mere »

Steen6372
11 år siden

Ja, Dan T. var bedst før korsbåndskaden. Men han var aldrig den spillende forsvarsgeneral, som vi har savnet i så mange år. De år hvor vi sidst var med i toppen, havde vi netop meget erfarne spillere i det centrale forsvar, som Kent Nielsen, Torben Piechnik og før dem John Stampe.

Man må dog sige at klubben gennem en del år har forsøgt at løse vores problem i midterforsvaret, ved at hente erfarne spillere som Oluf Persson, Kim Madsen og Dan T. Vi har bare ikke været så heldige med dem.