AGF tager vigtig sejr over Brøndby

0

En kæmpe kamp var i vente her søndag aften mellem Brøndby IF og AGF. Tredje- og fjerdepladsen skulle mødes, og meget var på spil en kølig aften i Aarhus. Heldigvis fik AGF hevet sejren hjem efter en dramatisk afslutning.

AGF var igen idag sprudlende, og især i 1. halvleg var AGF dominerende. 1. halvlegs domination kulminerer også i at Brøndby begår en af mange fejl højt oppe på banen, som Patrick Mortensen og Bundu hurtigt får udnyttet til en scoring til 1-0 efter 32 minutter. En god AGF halvleg, ender ud i at der står 1-0 ved pausen.

I 2. halvleg udstrålede AGF ikke på samme vis som i 1. halvleg, og Brøndby kommer mere på bolden og får mere boldbesiddelse. Heldet er dog ikke på Brøndbys side, og AGF’s hurtige Thorsteinsson bliver skudt afsted ude på sidelinjen, som sparker den indover til en fri Patrick Mortensen, som knap så elegant får den over målstregen til 2-0.

Backmann og Co. fik dog desværre ikke lov til at holde nullet i dagens opgør, og en brandvarm Wilczek fik reduceret for Brøndby til 2-1.

En stabil præstation af Backmann og Hausner i bagkæden til slut, gør at AGF hiver sig sejresrigt ud af opgøret. 3 utrolige vigtige point på kontoen i kampen om top 6. AGF nærmer sig Brøndby på 3. pladsen hvor de hvide nu kun er 2 point bagefter.

Kampfakta:

Mål:

1-0: Mustapha Bundu 32′

2-0: Patrick Mortensen 66′

2-1: Kamil Wilczek 76′

Kort:

Sigurd Rosted (Brøndby IF) – gult

Andreas Maxsø (Brøndby IF) – gult

Anthony Jung (Brøndby IF) – gult

Kamil Wilczek (Brøndby IF) – gult

Samuel Mraz (Brøndby IF) – gult

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved