AGF henter ny spiller – handler i Fiorentina

0
AGF.dk

Endnu en ny spiller er blevet præsenteret på Fredensvang. Efter gårdsdagens signing af offensivspilleren Gift Links er det denne gang en højre back, der er på vej ind i AGF’s superligatrup.

Den hollandske højre back Kevin Diks skulle således være på vej fra Fiorentina. Diks er 22 år og har blandt andet spillet 86 kampe i æresdivisionen for klubberne Vitesse og Feyenoord.

Kevin Diks kom til italienske Fiorentina i sommeren 2018 og har i forgangne sæson været udlejet til Empoli. For hvem det dog ikke blev til serie A debut. Derfor får han nu chancen i verdens bedste klub på en 1-årig lejeaftale.

– Kevin er en spiller, vi har fulgt på afstand længe i AGF. Han har – trods sin unge alder – allerede god erfaring fra topklubber i Holland og Italien, fra de hollandske ungdomslandshold, samt de europæiske klubturneringer. Kevin spiller primært højre back, men kan også løse opgaver på andre forsvarspositioner i andre formationer. Så han giver cheftræner David Nielsen nogen andre strenge at spille på og øger konkurrencen i de bagerste kæder, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til AGF.dk

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved