AGF starter netværk i København – 20 nye samarbejdspartnere

2

Århus Elite vil senere i dag præsentere et ”AGF netværk øst”. Et såkaldt elitesportsnetværk rettet mod virksomheder og privatpersoner med AGF-hjerte fra hovedstadsområdet. Århus Elite fortsætter altså med, at udvide forretningen ikke bare økonomisk men også geografisk.

– Ideen er udsprunget af, at vi gennem den seneste tid har modtaget flere henvendelser fra »århusianske« erhvervsledere med gang i det københavnske forretningsliv, som ønsker at støtte AGF, når holdet spiller kampe på Sjælland samt synliggøre deres opbakning til klubben via et sponsorat.

– Det er folk med den ene eller anden tilknytning til Århus, som pludselig føler et behov for – gerne i flok – at vise, at de er AGF-fans og at de er stolte af det, men som selvfølgelig også kan se det interessante i at netværke med forretningsmæssige briller på, lyder det fra Jan Lindegaard, Key Account Manager hos Århus Elite til Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen skulle der allerede på nuværende tidspunkt være 50 større eller mindre interesserede virksomheder i det københavnske. Heraf skulle 20 allerede havde givet tilsagn om, at de ønsker, at være med på holdet fra starten.

Hvis alt går efter planen, så skulle projektet få debut, når AGF spiller på Brøndby stadion den 15.marts.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
don marisco
12 år siden

hamtaroagf.

Ro på. Dette her lyder sgu mere interessant end som så.

Vi går ind på FCK og Brøndbys markeder og finder sponsorpenge og mere.

Lad nu lige AGF komme med den pressemeddelelse. der er åbnet for nye tiltag. Spændende.

hamtaroagf
12 år siden

Skal det forstås sådan at de har fået sponsorer fra københavn? er det det eneste?