AGF snupper første sæsonsejr efter chanceorgie mod Sønderjyske

Skrevet den 3. august 2018 - 20:11 af
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Det blev til sæsonens første sejr, da Mustapha Bundu sikrede en 1-0 sejr og blev dagens mand i skysovs med en flot scoring.

Det var egentligt meget fortjent, at AGF endelig fik gang i pointsstrømmen. For selvom Sønderjyske egentlig startede bedst, så var chancestatistikkerne i den grad i AGF’s favør.

Sønderjyske var tæt på en chokstart for AGF da Backman og Juelsgård misforstår hinanden og giver en gratis friløber. Det drejede sig nemlig om centimeter mellem Mads Hvilsom og Jovanovic, men heldigvis ingen mål.

Kort efter har Sønderjyske måske 1. halvlegs største chance, men igen var AGF heldige og slap med skindet i behold. Forsvaret bliver faktisk spillet tyndt et par gange i 1. halvleg, hvor Sønderjyskes offensive kræfter er giftige. Dog får AGF bedre fat i anden del af 1. halvleg hvor særligt Amini lykkedes med mange offensive ryk frem i banen, og Guira får afviklet flere farlige situationer.

Og så sker det. Mustapha Bundu bliver spillet fri på kanten af feltet og efter et hurtigt ryk og en kynisk afslutning melder måltavlen 1-0 til De Hviiie.

2. halvleg stod i GF’s tegn

David Nielsen og co. havde åbenbart sagt nogle rigtige ting i pausen, for AGF kom stormende fra start. Og 2. halvleg kunne næsten havde endt i tennis-cifre.

Først er det Ankersen med en afbrænder af dimensioner. Dernæst bliver Bundu pillet ud og Junker går ind. Det kan godt være Junker ikke har fået gang i målhøsten, men til gengæld blev han frarøvet en flot assist da han elegant spiller Jens Stage komplet blank foran kassen, men til gudernes store forundring, så formåede Stage ikke at cementerer sejren.

Få minutter efter var det så Jens Stage, der blev frarøvet en assist da han flot kombinerer med Jakob Ankersen, der få meter fra mål sparker direkte på keeperen. Det skulle have været 3-0, og senere 4-0, måske 5-0 efter Ankersen igen misser.

Dertil skal det siges, at Sønderjyske havde flere uhyre farlige forsøg i 2. halveg, alle blev dog afværget af Jovanovic og en vågen Backman. I bagerste række skylder vi en stor tak til Jovanovic, der uden tvivl var en af de største aktier i aftenens sejr. En serbisk mur, der gang på gang reddede GF fra en udligning.

Selvom kampen flere gange skulle være afgjort, så ville fodboldguderne det anderledes. I stedet beviste David Nielsen igen, hvem der er den ukronede konge af 1-0 sejre. #KSDH!banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Dejlig sejr, selvom det bestemt ikke var vores bedste kamp – Og for at citere David Nielsen “er man ikke positiv efter vores 2018 skal man finde et andet hold at holde med”.

  Læste flere negative kommentarer i går her på siden, og ja med rette der kunne sagtens have været ting der var bedre – Men vi har altså ikke tabt endnu, og ydermere kun lukket 2 mål ind heraf det ene på straffe……….det er sgu da positivt.

  Så husk nu det gode humør AGF fans – Point i Randers, så ses vi til fuldt hus mod FCK

  1. Resultatmæssigt har denne sæson, og hele 2018, indtil videre været fin, men kampen i går var spillemæssigt rigtig skidt, og vi brugte vel alt det held vi ikke havde i de første 3 kampe på at opnå sejren!

   Vi var igen spillet helt ned i det meste af 1. halvleg. Og selvom der kom bedre struktur på i 2. halvleg, og flere muligheder for at lukke kampen, så kunne vi meget let ha’ tabt den kamp!

   1. halvleg var hele defensiven blottet for struktur og organisation. Og så længe vi spiller med Guira som def. midt. så skal de andre centrale midtbanespillere være bedre til at støtte ham i defensiven. For han magter simpelthen ikke opgaven på egen hånd, uanset hvor god DN påstår han er!
   Heldigvis kan Amini og Blume også tage del i det defensive arbejde, og det blev da også bedre i 2. halvleg.

   Synes også taktikken til sidst i kampen var for risikabel. Man lader ikke til at ha’ et modsvar mod SE’s satsning, så i det fra min. 87 begynder man bare at spille ned mod hjørneflaget, eller bare på alle måder at trække tiden, fremfor at skabe noget
   Det var alt for tidligt ift. at der forventeligt var lagt en del tillægstid til.
   Det er fint til tider at spille kynisk, men der var for meget pindsvinebold over det i går!

   Jeg glæder mig dog over sejren, og at vi trods alt vandt en kamp som vi for ikke så længe siden ville ha’ tabt 9 ud af 10 gange, men håber alligevel på bedre spil/organisation næste gang!

Skriv et svar