AGF skriver kontrakt med 15-årig

3

AGF har i dag skrevet kontrakt med den blot 15-årige kantspiller Andreas Busse.
Andreas fyldte i dag 15 år og har fejret dagen, med at sætte sin underskrift på en lap papir fra AGF. Kontrakten gælder til den 30. juni 2013.

AGF’s ungdomstræner Casper Bugge ser et stort potentiale i den unge kantspiller og sætter vægt på, at han er rigtig hurtig.

”Andreas er en god og entusiastisk spiller, der har udviklet sig rigtig godt, siden han kom ind til AGF som drengespiller. Han er dygtig og arbejdsom og har sat sig nogle fine mål med sit fodboldspil. Han har nogle af de kvaliteter, der er vigtige for en kantspiller. Han er hurtigt, laver hurtige temposkift og har nogle rigtige gode individuelle færdigheder i én-mod-én-situationer”, udtaler Casper Bugge til AGFfodbold.dk

Andreas Busse er naturligvis rigtig glad for sin kontrakt og ser det som et skridt i den rigtige retning.

”Jeg er glad og stolt over at komme på kontrakt og tager det som et skulderklap. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling her i AGF. Jeg har nogle trænere, som har gjort rigtig meget for mig, og det er jeg taknemmelig for. Nu handler det om at knokle på, så jeg kan blive ved med at udvikle mig. I første omgang har jeg en drøm om at komme ind omkring U/16-landsholdet”, udtaler Andreas Busse til AGFfodbold.dk

Andreas Busse kom til AGF fra samarbejdsklubben Åstrup/Hammelev i 2009.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
teamchef
10 år siden

Fint at skrive med Busse når han er 15, så kan han vokse op i gf. og blive en rigtig Bussemand…

Unknown99
10 år siden

ba dum bum

lekski
10 år siden

"LOL" knappen i bund…..!