AGF skal være klar efter landsholdspausen

0

Dette er sponsoreret indhold

Det er nu ved at være godt to måneder siden, at 3F Superligaen startede op igen på den nye sæson. Siden opstarten er der ikke sket de store forandringer, hvis vi sammenligner tabellen med sidste sæson. Det er primært FC København og FC Midtjylland, som har domineret de første otte spillerunder. Under disse to mesterskabsaspiranter er der flere hold, som ligger tæt i tabellen – herunder finder vi blandt andet AGF. Er du klar til at støtte op om AGF igen efter landsholdspausen, når bolden atter ruller i Superligaen?

Se AGF i fjernsynet eller tag på stadion

Hvis du er kæmpe fan af “De Hviie”, glæder du dig sandsynligvis til, at Superligaen starter op igen efter landsholdspausen. Det kan være, at du allerede er sæsonkortholder, hvorfor du glæder dig til at komme på Ceres Park igen, således at du kan støtte David Nielsens tropper. Hvis du ikke har sæsonkort, er der naturligvis god mulighed for at få fingre i billetter til diverse hjemmekampe. Du kan eksempelvis se frem til en hjemmekamp i næste spillerunde, da AGF tager imod AaB den 15. september.

Hvis du ikke har mulighed for at tage på stadion til hver hjemmekamp, bør du sørge for, at du i det mindste kan se kampene i tv. I den forbindelse skal du have styr på din elforsyning, således at du ikke oplever nogle afbrydelser midt under en kamp. Har du styr på din elforsyning? Hvis det ikke er tilfældet, kan du eksempelvis finde en el-aftale hos blueenergy, der kan tilbyde dig 100 procent klimavenlige el-aftaler. Læs mere om hvad BlueEnergy kan gøre for dig her

Hvilken betydning kommer landsholdspausen til at få?

Der har lige været landsholdspause, hvor det blev til skuffende fire point til det danske landshold. Det blev til en pligtsejr på 6-0 over Gibraltar, men det danske landshold formåede ikke at hive sejren med hjem fra Georgien, der skuffende endte 0-0. 

Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå “De Hviie” efter landsholdspausen. Er landsholdspausen faldet på et tørt sted, eller kommer den til at betyde noget for den gode stime, AGF havde inden pausen? Det har været en svingende start for AGF, som dog alligevel ligger i den gode halvdel af tabellen – i øjeblikket på sjettepladsen. “De Hviie” sluttede nemlig godt af, da de hentede hele ni point i deres sidste tre kampe inden landsholdspausen. Spørgsmålet er, om David Nielsens tropper kan fortsætte de gode takter, når Superligaen starter igen.

En gammel kending tilbage i buret

I starten af september fik AGF sikret sig en gammel kending på en lejeaftale. Der er naturligvis tale om Aleksandar Jovanovic, som i sommeren 2018 udskiftede AGF med spanske Huesca, der på daværende tidspunkt var med i den bedste spanske række. Nu er Jovanovic dog vendt hjem for en stund, hvor han forhåbentligt kan gøre et snarligt comeback. Jovanovic kommer ikke tilbage på et dumt tidspunkt, da den nuværende førsteholdsmålmand, William Eskelinen, pådrog sig en skade kort før den nu overståede landsholdspause. Jovanovic var ekstremt vellidt, inden han skiftede fra klubben, hvorfor han sandsynligvis vil falde godt til i sine gamle omgivelser.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments