AGF skal skaffe 30 millioner

12

Nedrykningen fra Superligaen til 1. division har kostet AGF dyrt. Som følge af svundne indtægter skal klubben inden nytår skaffe 25-30 millioner i ny kapital for at holde kreditorerne for døren. Selv om administrerende direktør Jan Christensen er fortrøstningsfuld, erkender han, at det ikke bliver nogen let opgave. Også selv om AGF tidligere har fået økonomiske indsprøjtninger:

“Det er benhårdt arbejde. Pengene hænger ikke så løst, som de måske gjorde for nogle år siden. Men vi skal nok få løst opgaven. Vi holder fast i, at vi udvider kapitalen i indeværende finansår”, siger Jan Christensen til tipsbladet.dk og fortsætter:

“Om ikke andet så hjælper det på humøret, at vi vinder nogle fodboldkampe. Vi har været påvirket af de ringe præstationer, de leverede sidste sæson. Investorer og sponsorer kan godt huske fire måneder tilbage. Hver gang, AGF vinder en kamp, bliver det lidt nemmere at forklare emissionen, og at det projekt, vi har arbejdet med, blev kørt af sporet af et enkelt dårligt år”, siger Jan Christensen.

Siden nedrykningen blev en realitet, har klubben kalkuleret med at sælge Jakob Poulsen og tage afsked med Dioh Williams og Nando Rafael, og derfor bliver de millioner, sportsdirektør Brian Steen Nielsen har indkasseret på transfer og i sparede lønninger, ikke modregnet i de 25-30 millioner kroner.

“Vi har ikke lavet nogen justering på det forventede resultat. Vi havde en spiller, der ikke var helt fit, Jakob Poulsen, som vi fik solgt i en fornuftig handel. Det er gået som forventet, udtaler Jan Christensen.

Få notifikation
Notifikation ved
12 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
altid agf2
altid agf2 (@altid-agf2)
11 år siden

Øh en enkelt sæson der gik dårlig ??? Hvor mange emissioner er det nu lige der er lavet de sidste 10 år eller vil man undgå at huske så langt tilbage undskyld jeg spørger . Men kan nu godt forstå de div invistore ikke bare kan blive ved med at lægge penge på bordet. Få nu de billetpriser sat ned så vi kan få flere på stadion og derved få en ca 5 mil i kassen af det belød som åbenbart mangler endnu en gang i kassen . Kommer nu selv på stadion hver gang

martinf
martinf (@martinf)
11 år siden

Feilhaber 6-8 mill.
Devdariani 10-12 mill.
Petersen 8-10 mill.
øv..
håber at at der er nogen der har lyst til at skyde penge i klubben.

ht
ht (@ht)
11 år siden

Hvordan er det lige de gør i F.C.Nordsjælland.AGF har fået i hoved og røv…. Men så Spiller vi da også i 1. division

cv
cv (@cv)
11 år siden

Håber sku der er nogen af de kommende investorer der sætter bestyrelsen og ledelsen kniven for struben og tvinger dem til at køre på et minimum af ressourcer. Tror det er sidste gang de kan få sådan en indsprøjtning.

Zizou1
Zizou1 (@zizou1)
11 år siden

Problemet er vel netop, at når vi sælger spillere er der altid kalkuleret med det. På samme måde er der altid kalkuleret med urealistiske tilskuertal. Resultatet er så at indtægter aldrig bliver modregnet, hvilket vel kun kan skyldes at ledelsen og dermed de økonomisk ansvarlige ikke kan sætte tæring efter næring. Det koster på sigt og skaber konstant uro, ikke at have styr på økonomien. Hvornår forstår ledelsen i Århus Elite, at en fodboldklub ikke kan drives som andre forretninger.

Peder Vendelbo Mikkelsen
Peder Vendelbo Mikkelsen (@peder-vendelbo-mikkelsen)
11 år siden

[b]altid agf[/b], husk lige hvor kort tid JC har været ansat for han spekulerer nok ikke meget over hvad tidligere direktører har bedrevet i hans stol (eller tidligere tiders dårlige regnskabsresultater). Er det kun mig som forstår de sidste 2 afsnit som at BSN har frirummet i lønbudgettet/ gevinsten fra dette transfervindue til at investere i næste transfervindue? Men i øvrigt interessant artikel sakset fra Tipsbladet: [url]http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/agf-sveder-30-millioner[/url] Det er egentlig underligt at Tipsbladet først har skrevet artiklen nu, for de fleste af tingene som står i artiklen har været meldt ud tidligere. Artiklen nævner dog ikke tidligere udmeldinger om at… Læs mere »

Ceres
Ceres (@ceres)
11 år siden

Vi har lige sparet i omegnen af de 8-9 mio. kr på lønbudgettet og solgt [b]Poulsen[/b] for et nogenlunde tilsvarende beløb… vi har også fået afsat Håndbold, Basket, Badminton og dans, hvilket vel også må give besparelser i omegnen af de 8-10 mio. … altså sammenlagt i omegnen af de 25 mio. kr. og alligevel snakker [b]Jan Christensen[/b] om, at de skal finde ydrligere 25-30 mio. kr. for at holde kreditorerne på afstand ?… man undre sig… er alle sponsorerne på vild flugt lige som de tilskuere der mangler på stadion ?..

altid agf2
altid agf2 (@altid-agf2)
11 år siden

Til Peder Vendelbo

Ja det er jeg da helt klar over at JC kun har kort tid på posten . Men husk lige på at det stadig er klubben AGF som det drejer sig om og derved de sammen som skal hive penge frem endnu engang og mon ikke de ser mere end 1 år tilbage

Leon IS the king
Leon IS the king (@leon-is-the-king)
11 år siden

Hvordan kommer du frem til at vi sparer 8-10 mio kr på håndbold, basket, badminton og dans? 🙂

Mener bare ikk at have læst det nogen steder men kan self godt være det er gået min næse forbi 🙂

Ceres
Ceres (@ceres)
11 år siden

[quote][b]Leon IS the king [/b]

Hvordan kommer du frem til at vi sparer 8-10 mio kr på håndbold, basket, badminton og dans? [/quote]

Håndbold, basket og badmintion gave et samlet underskud på lige omkring de 8 mio. kr. i den seneste årsrapport… dertil kommer så udgifter til en større administration, da det var ret personale/omkostningskrævende, at have samlet så mange forskellige grene under en hat… så de 8-10 mio. kr. er realitsitk, og måske også rimeligt lavt sat….
.

Leon IS the king
Leon IS the king (@leon-is-the-king)
11 år siden

Ja okay det kan du jo have ret i, takker 🙂

Steen6372
Steen6372 (@steen6372)
11 år siden

altid AGF: Når Jan C. taler om et enkelt år der gik dårligt, læser jeg det i forhold til den strategi man har lavet tilbage fra sidst vi var i 1. division og BSN blev sportschef. Der har været en strategi om at satse på unge spillere kombineret med kvalitet udefra. Og der har været taget små skridt, fra ansættelsen af "små profiler" som White, Persson og Kari Arnason, over en Esbjerg-profil som Lucena, et supertalent som Dioh Williams og en tidligere superligavinder som Dan T. Og yderligere et step op med ansættelsen af Nando, Jakob P. og Feilhaber. Altsammen… Læs mere »