AGF Skader

Oversigt af skader i AGFHer på AGF Skader siden vil du kunne holde dig opdateret med, hvordan skadeslisten i AGF ser ud i øjeblikket. Hvilke AGF spillere er ude med skader i det næste stykke tid, og hvilke spillere er lige kommet tilbage fra en skade.

Vi opdaterer ikke længere skadeslisten.

Information om skadeslisten i AGF

Vi forsøger at holde skadeslisten opdateret så præcist som muligt, men nogle skader kan være komplekse og skjulte. Det er ikke altid, at en skade bliver offentliggjort af AGF, og nogle gange er en spiller kun småskadet, men træner alligevel med, selvom han ikke vil være aktuel til den kommende kamp.

Vi forsøger dog at skabe et overblik for AGF fansene på Morethanaclub, så man let kan se, hvilken spiller der netop nu er ude, og hvor kort eller lang periode man skal forvente at spilleren er væk fra sin position.

Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at vi på MTAC ikke har mulighed for at kende den præcise dato for spillernes skader, og vi forsøger derfor at holde listen opdateret på baggrund af subjektive vurderinger eller hvad der skulle være meldt ud i medierne af enten AGF, en agent eller spilleren selv.

Vi kører med et system på Morethanaclub.dk, hvor vi har delt skadernes varighed op i tre kategorier. Det kan være en kortvarig skade, det kan være en mellemvarig skade, og det kan være en rigtig lang skade. Disse tre skader er hver især delt op efter en periode, og vi præsenterer dem her:

(Grøn lægetaske)Kort skade: Spilleren forventes ude i 0-3 uger
(Gul lægetaske) Mellem skade: Spilleren forventes ude i 1-5 måneder.
(Rød lægetaske)Lang skade: Spilleren forventes ude i mindst et halvt år, og det vides ikke, hvornår spilleren returnerer til banen igen.

Historiske skader i AGF

Man kan ikke nævne AGF og skader i samme sætning uden at tænke på den forfærdelige ånd på træningsanlægget i Fredensvang. Der har været rigtig mange historier i gennem tideres løb med spillere der har været skadet i AGF kort efter deres ankomst til klubben, og den absolut største af dem alle sammen, var den svenske profil, Oluf Persson.

AGF kunne i 2007 præsentere ingen ringere end den svenske A-landsholdsspiller, 28-årige Olof Persson i klubben. Den svenske forsvarsspiller var udset til at være styrmand i forsvaret, som var de kvaliteter daværende sportschef Brian Steen Nielsen huskede ham for, da de spillede sammen i Malmø FF.

”Det var lidt af et scoop” udtalte Brian Steen Nielsen dengang, og det må man sige, at det var for Olof Persson. Han hævede nemlig sin hyre i to år uden at spille en eneste kamp for AGF.

Kort efter sin ankomst til AGF fik Olof Persson en slem knæskade, som holdt ham ude i halvandet år, og da svenskeren endelig var på vej tilbage, så blev han skadet i en træningskamp mod AC Horsens.

Ikke længe efter meddelte Olof Persson at han valgte at stoppe sin karriere som professionel fodboldspiller.

Det er dog ikke kun Olof Persson der har lidt den hårde skæbne at blive skadet ved ankomsten i AGF. Hjalte Bo Nørregaard var ligeledes ude i et års tid efter sin ankomst til klubben, og Benny Feilhaber måtte også bide i det sure æble og bruge ekstra lang tid i genoptræningslokalerne efter sin ankomst til Fredensvang.

Det er dog ikke kun AGF spillerne, der har problemer med træningsanlægget i Viby, også cheftræneren Morten Wieghorst måtte lide den hårde skæbne, da han under en træningsøvelse på anlægget måtte en tur i græsset med en korsbåndsskade.

Den sidste lange skade på Fredensvang er desværre ikke set endnu, men efter renoveringen af anlægget kan man krydse fingre for, at der går længere tid mellem de langvarige skader til AGF spillerne.