AGF sikrede sig sæsonens første sejr

Skrevet den 21. juli 2017 - 21:02 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Efter en skuffende sæsonpremiere havde AGF noget at bevise i dagens kamp i mod oprykkerne fra Hobro.

Hjemmeholdet kunne ikke ønske sig en bedre start. Allerede efter 2 minutters spil bragte AGF sig foran, da et hjørnespark ikke blev ordentlig clearet, og efter lidt klumspil ender bolden i mål. Backman jublede, men i pausen blev Duncan korrekt tilskrevet målet.

AGF var i det helt rigtige spillehumør, og kom flere gange frem til store muligheder, samt lagde et højt pres på Hobro.

Især den nyindkøbte Tobias Sana imponerede og viste eksempler på både intelligent og kreativt spil – han kan hurtigt gå hen og blive en ny publikumsfavorit. Derudover viste Amini også gode takter med mange farlige afleveringer.

6730 tilskuere kunne se AGF fortjent gå til pause med en 1-0 føring.

Efter pausen fortsatte AGF med at være dominerende, og Hobro-forsvaret havde problemer med at håndtere en velspillende Tobias Sana.

Efter en times spil begyndte Hobro at komme bedre med i kampen, og formåede i periode at presse AGF i bund. Hobro formåede ikke at udnytte sine chancer og efter 88 minutter kunne AGF lukke kampen. Amini førte bolden frem efter en omstilling og spillede på tværs til Bundu der flot sparkede bolden i mål til slutresultatet 2-0.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Det så fint ud i dag. Man kan ikke forvente at spille Hobro ud med 4,5-0.
   Vi er dagens bedste hold og vinder fortjent 2-0 uden at man sidder med følelsen af et hold der kommer til at spille med hvor det er rigtig sjovt.
   Hobro spiller i mine øjne heller ikke en dårlig kamp og det er værd at tage med!
   Type mæssigt syntes jeg midtbanen er skruet lidt mærkeligt sammen, tror Guira som skraldemand kan betyde alverdens for hvor meget vores andre midtbane spillere tør at gå med i spillet og risikere at blive fanget på en kontra.
   Sana spiller en klasse kamp.
   Duncan og Sverrison er lidt la la.
   Resten gør det fint.

  2. @ Di Stefano

   Ja, defensiven var bedre i forrige sæson, efter TJN og Juelsgård kom ind centralt. Inden da er vi min. status quo nu!
   Tror det bliver bedre, men pt. ser det ud som om vi skulle ha’ satset på at forlænge med TJN, og SÅ se, om vi kunne hente Kanstrup efterfølgende.

   Det var ikke nogen specielt god kamp, hvor 1. halvleg dog var acceptabel, men 2. simpelthen for sjusket.
   Især var jeg skuffet over midtbanen, der ikke fik fat på meget i 2. halvleg.
   I nedrykningskampene i forrige sæson så Sverrisson og Amini ud til at være en fin duo centralt, men nu synes jeg igen det bliver tydeligt at Sverrisson ikke er 6’er.
   Kan kun håbe at det bliver bedre med Guira, selvom han eftersigende også mere skulle være 8’er (husker ham dog som en def. midt).

   Vi kan dog glæde os over at holdet med en blanding af held og forstand holdt Hobro fra at score, og selv fik sat 2 ind, men mod bedre hold skal der også en bedre præstation til.

   Sana tilfører holdet noget det har manglet. Og vi kan kun håbe han bliver bedre jo mere han kommer i kampform, og spillet ind på holdet, men skal han spille i angrebet, skal han blive farligere på egen hånd også. Ellers kan vi reelt lige så godt gå tilbage til at spille 4-1-4-1

   Og så er Bundu stadig en uskolet spiller, der har meget at lære, men han ser godt nok ud til at ha’ et godt spark til at “krølle” den ind fra kanten af feltet 🙂

  1. haha ja JJ! klasse billede.. On topic, så syntes jeg ikke at sverrisson har haft sin beretigelse i startopstillingen med det niveau han har lagt for dagen de sidste 2 gange. og forstår ikke, at han ikke blev udskiftet noget tidligere… Amini så dog rigtig lovende ud også. Alt i alt bliver det spændende at se hvor langt de kan drive det, når de får nogle flere minutter sammen.

  2. Ja, det var ikke helt fint gjort af Danny overfor sin nye arbejdsgiver!
   Omvendt, så husker jeg ikke at Backman havde nået at slå hovedet inden han scorede (ja, mener målet var hans!). Og Sverrisson ligner også mistænkeligt meget Daniel Christensen på det billede 😉

 1. Sverrison var rigtig skidt spillende.

  I anden halvleg er det som om vi sidder for langt fra Hobro, og mangler i den periode måske en mere defensiv spiller, når kanterne hedder Sana og Ankersen med Duncan og Junker i angrebet. I den periode blev vi for lette at spille igennem centralt.

  Forsvaret skal helt tydeligt spilles sammen. Herunder sammenspillet med midtbanen, som ikke sidder i skabet endnu.

Skriv et svar