AGF siger farvel til DAP, Zacho og Juel Andersen

7
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF har netop offentliggjort, at man ikke forlænger aftalerne med Daniel A. Pedersen, Michael Zacho og Alexander Juel Andersen.

Det vides endnu ikke hvor de 3 spillere fortsætter karrieren.

Mest overraskende er det vel nok, at klubben ikke forlænger kontrakten med Daniel A. Pedersen.

Om afskeden med midtbanespilleren udtaler sportschef Peter “PC” Christiansen følgende til AGF.dk: – Vi har i nogen tid været i dialog om en ny aftale med DAP. Men vi må konstatere, at det af forskellige årsager ikke er lykkes at nå i mål om en forlængelse. Sådan er det nogen gange i professionel fodbold og vi ønsker DAP held og lykke på hans videre færd.

Til morgendagens kamp mod Sønderjyske på Ceres Park, vil DAP, Zacho og Juel Andersen alle modtage en afskedsbuket.

Der vil ligeledes blive taget afsked med Mikkel Rask, som tidligere har meldt ud at han stopper karrieren denne sommer.

Her fra Morethanaclub.dk skal der lyde et stort TAK for indsatsen og et held og lykke med fremtiden, til de snart forhenværende AGF spillere.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
dengamle
Bruger

Er virkelig spændt på hvad der kommer ind – med mange afgange og hvoraf nogle er i den dyre ende (Staff, DAP og måske Pusis) må der være penge til et par klassespilere og et par boblere.
Der skal findes som minimum en målmand, midtforsvarer og målmager
Andre bud?

zcml
Bruger

AJA har vist også været blandt de mest løntunge i truppen. Rask tror jeg også har fået en ok. løn selvom han kom til da han var godt oppe i årene, og ikke længere en profil. Så der burde blive god plads i lønbudgettet. Er mere spændt på, hvor meget der er at købe for; vi kan ikke bare hente endnu en transferfri angriber. Hvis de ikke har kontrak er det jo nok fordi de ikke er så gode, eller bare mega dyre i løn. Skal vi finde en transferfri angriber der er god nok, tror jeg vi enten skal… Læs mere »

Bobbe78
Bruger

Tænker endelig det er okay afgange.. Zacho og Aja har ikke spillet og vi ved ikke om Aja er på samme niveau som før hans skade, Så ville det være dumme penge at smide efter ham.. DAP er lidt ærgerligt, men jeg synes nu ikke ham helt har nået hans niveau som før han blev skadet..

Er 100 på der kommer en keeper, en midterforsvar, en midt og en goalhitter:-)

#KSDH

nbngf
Bruger

Øv med DAP. Han havner nok i Hobro , Horsens, silkeborg, eller noget ligende, hvor han kommer til at spille for de penge PC nok har tilbudt ham, men med spille tid.
Om dette er godt eller skidt kommer jo an på hvad der kommer ind. Personligt ser jeg gerne at der bruges penge på en super keeper. Noko bliver aldrig et anker for os.
Pusis mener jeg ikke vi skal holde til en løn på 2 mil +. Eller hvad han får.

T-Knogle
Bruger

Ja jeg tror også at DAP var nød til at acceptere en lønnedgang for at blive i AGF, det er så spørgsmålet om ikke han er nød til at acceptere den samme lønnedgang i sin nye klub også. Det kan selvfølgelig også være at Wieghorst for overbevist Allan Gaarde om DAPs fortræffeligheder så han kan holdelønniveauet i AaB. Jeg tvivler på at SIF, Hobro og ACH har råd til ham, men Vejle har måske efter salget af Vinicius?

mikel
Bruger

En klasse striker ville pynte. Ellers så er det på tide at hive de unge frem.
Sverrison tror jeg også ryger, og så lad os få Hvidt lidt mere i spil og acceptere de fejl der følger med de unge spillere. Kan bedre acceptere at de lokale drenge fejler i forhold til en 30 årig nordmand eller svensker.

zcml
Bruger

@ T-Knogle

Jeg er overbevist om at Silkeborg rykker ned, uanset om de slår Helsingør eller ej, så DAP bliver næppe aktuel for dem.