AGF sender Frederik Møller til Silkeborg IF!

2

Frederik Møller er fortid i AGF. Han skifter med øjeblikkelig virkning til Superliganedrykkerne fra Silkeborg IF.

Frederik Møller har siddet ude med en skade i foråret, og er dermed blevet overhalet i kampen om venstreback-positionen af Casper Højer.

Om skiftet siger Frederik Møller bl.a. til AGF.dk:  – Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg vil spille førsteholdsfodbold. Og i AGF var jeg kommet lidt bag i køen efter den skade, jeg pådrog mig i opstarten til foråret. Men nu er jeg skaden kvit og jeg har ønsket, at søge nye veje i jagten på kontinuerlig spilletid.

Dermed nåede Frederik Møller kun ét års tid i klubben med 18 kampe til følge.

Her på morethanaclub.dk vil vi gerne sige et stort TAK for indsatsen og ønske Frederik Møller held og lykke i sin nye klub.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Savner lidt info omkring skiftet, men det var nok meldt ud, hvis det var et lejemål. Der er dog ikke meldt noget ud om et salg, og tror heller ikke Silkeborg har penge til at købe en spiller man ikke kender forfatningen på efter en lang skadespause. Håber dog man mindst er nået til en enighed, hvor kontrakten er blevet revet over, så han kunne skrive med Silkeborg. Så det ikke koster os noget. Self. vil man kunne spare noget i løn til en spiller, der er kommet i overskud, men han kunne vel stadig bruges, så vi kunne godt… Læs mere »

zcml
Bruger

I øvrigt synes jeg ikke at hans niveau er til mere end bunden af Superligaen, men kan måske udvikle det til mere.
Så nog fornuftigt nok af ham, at skufte til en klub som Silkeborg.