AGF seertal update

Skrevet den 7. november 2017 - 15:25 af

Når nu det sportslige slet ikke kører i øjeblikket, så er det rart med kolde facts at vi stadig er interessante for Viasats og Discovery’s seere. 

AGF oplyser at I de første 14 runder i denne sæson har vi haft et samlet seertal på 1.348.000, hvilket giver et gennemsnit på 96.000 pr. kamp.

Vi indtager således en klar tredjeplads i Alka Superligaen, når det gælder tv-seere – kun overgået af FC København med nogle få tusinde og Brøndby.

Sammenlignet med de første 14 runder i 16/17 er det også værd at bemærke, at vi kan notere en fremgang på 33,33 % i tv-seere.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Tjaaaa, jeg udøver også selv totur en gang om ugen. Desværre er det ikke muligt og gå ud i haven og slå græsset mere.
  Stod det til mig, så skulle en sæson spillet i et kalender år (lige som i Norge), så vil kampene også blive spillet, når banerne er bedst egnet til fodbold (og det er muligt og gå ud og slå græsset når de spiller som lort). Hvis man ændrede i sæsonen, ville jeg have den korteste græsplæne i Vejle og omegn 🙁

 2. Er det mon faldet nogen ind, at de høje seertal skyldes, at folk ser kampene med et håb om at GF taber?

  Som DN har påpeget, så sidder der praktisk taget et helt land, og håber på, at GF mislykkes. Udover os få 1000 stakler (GF-fans), så er historien om “AGF kan ikke finde ud af en skid og taber altid og altid rykker ned”,noget som medier og provinsbyer i den grad elsker. At se de “smarte” fra Århus få på hatten er sgu da SÅ godt, når man bor i Silkeborg, Horsens, Randers, Herning, Hobro etc. Og det er jo meget naturlig i lyset af, at Århus giver alle andre byer end Kbh. groft baghjul på alle betydningsfulde parametre som tilvækst, erhverv, uddannelse, kultur, younameit. For alvor.

  Men det gør Århus så ikke med sport og popmusik. (Som jo self ikke rigtig betyder noget i det store billede – med mindre man bor i Herning og har en evigheds-med-blod-underskrevet-og-første-fødte-ofrede-brille-aftale med Louis Nielsen.)

  Men for FANDEN, hvor er det irriterende som GF.fan…

  1. AGF har historien, traditionen, stjernen på trøjen og ikke mindst et stort antal fans og følgere. At andre misunder os er et tegn på underlegenhed, at de så slår os 100 gange vil det ikke ændre på dette – de vil fortsat misunde os og inderst inde være os underlegen. Vi / AGF skal genfinde selvtilliden og arrogancen, siger DN. Selvtilliden skal løfte os resultatsmæssigt, og arrogancen skal distancere os fra den evige misundelse, der hviler over os – at mange gerne ser os slået, er jo i positivt forstand grundlaget for den store bevågenhed, som vi har og dermed sponsor og TV-pengene.

  2. Selvfølgelig er der det, men det er ligeså gældende for FCK og især Brøndby.
   En stor forskel derimod må lægge i spilletidspunktet. Der må alt andet lige være flere seere en Søndag aften (Hvor der altid har været fodbold i TV) end Fredag aften.

 3. Selvfølgelig har AGF mange tv seere til kampene.

  – Aarhus er landets næststørste by.
  – Der er stort set altid garanti for mål, da vores forsvar i lang tid har været hullet som en si.
  – Drama i form at en masse gule- og røde kort.
  – En lettere kolerisk makkerpar direktør/sportschef.
  – Folk vil gerne se, om 20 års sportslig nedtur fortsætter.

  Ville ønske, at de pæne seertal mere skyldtes sportslig succes, godt spil og fantastisk stemning, når vi enten spiller på hjemmebane eller møder talstærkt op på udebane.

Skriv et svar