AGF sælger Dino Mikanović

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Den kroatiske back er officielt fortid i AGF. Det meddeler AGF tirsdag ved middagstids på deres hjemmeside. 

Dino Mikanovic har været fast mand på backpositionen, men nu er den 24-årige kroat på vej til FC Kairat Almaty, der spiller i den bedste række i Kazakhstan.

Kairat Almaty har købt Dino fri af den kontrakt der udløber til sommer, og det har længe summet i AGF, at han var på vej væk:

– Dino’s kontrakt udløber som bekendt til sommer, og han har igennem længere tid ikke lagt skjul på, at han ønsker sig en ny udfordring i hans karriere. Så vi sælger ham derfor nu til FC Kairat Almaty. Dino får nye udfordringer – og en økonomisk meget lukrativ aftale – og vi får en tilfredsstillende kompensation. Så alt i alt er det en god løsning for alle parter, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til AGF.dk.

Der er ingen tvivl om afløseren på back-positionen, hvor Alexander Munksgaard fra sæsonstart tog over på venstreback. Som konsekvens af det kroatiske exit har AGF rykket 19-årige Magnus Anbo op i truppen, med en fuldtidskontrakt til 2021 oven i hatten.

Dino nåede 106 kampe i AGF-trøjen og har altid været garant for en benhård indsats. Det har altid været en fornøjelse at se Dino i aktion, og vi ønsker ham alt held og lykke fremover.

Tak for alt Dino!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved