AGF Rygter

Her på AGF Rygter siden vil du kunne holde styr på de seneste AGF rygter, som medierne sender til AGF. Det kan både være små og store rygter, men vi forsøger at holde styr på dem, så i kan få det fulde overblik.

Du kan følge med i de seneste rygter i vores replikboks, forum eller artikler.

Lidt om rygterne

I en klub som AGF, er der masser af rygter, og rygterne er noget af det, der gør en ellers kedelig sommer- og vinterferie sjov for AGF fans. Klubbens størrelse betyder også, at mange spillere er interesserede i at spille i AGF, og der er masser af opmærksomhed omkring klubben.

De fleste rygter der bliver meldt om på div. Fora, sociale medier m.m. er desværre oftest falske, men de bidrager dog alligevel til Silly Season, da rygterne bliver diskuteret. Er det et reelt rygte, eller er det fis i en hornlygte. Vil spilleren kunne passe ind på holdet? – Vil han være en forstærkning? Og har klubben råd til ham? – Det er mange af disse spørgsmål, som går igen og igen, når en ny spiller bliver rygtet til en klub i AGFs kaliber.

Vi forsøger her på siden at kategorisere de forskellige rygter, så I har en mulighed for at skælne mellem de rygter, som er mere sandsynlige end andre. Vi bestræber os på, at vi ikke lægger rygter op på siden, som er startet af upålidelige rygtesmede, og hovedsageligt vil rygterne her på Morethanaclub.dk være fra div. Nyhedsmedier, hvor vi vurderer, at der er noget om snakken.

Det kan dog ske, at der kommer rygter op på siden, som ikke har været i medierne. Dette kan skyldes, at vi har fået noget fortalt fra vores egne kilder, eller at vi vurderer, at en pålidelige bruger eller person på et socialt medie, har lagt et rygte op, som giver god mening i forhold til det, som AGF leder efter og har brug for.

Det kan du se på rygtesiden:

Foruden en oversigt over de spillere, som i øjeblikket er rygtet til AGF, vil du have mulighed for at få flere informationer. Der vil oftest stå hvilken klub, spilleren skifter fra, og hvilken pris, hvis en pris er blevet offentliggjort.

Derudover vil du inde på spilleren kunne læse opdateringer, hvis der er sket noget nyt i forbindelse med spilleren. Hvis der kommer en udtalelse eller artikel vedr. spilleren, der udtaler sig om rygtet eller sin transfersituation, vil du kunne se en opdatering på rygtet. Derudover vil det også være muligt som bruger at komme med informationer m.m. om den pågældende spiller.

Her vil det være muligt for brugerne på Morethanaclub.dk at uploade videomateriale med spilleren, hvis han har vist noget i kampe, som andre AGF fans bør se. Det er også muligt at oplyse om andre interessante ting, hvis spilleren har lavet noget godt/skidt, eller hvis du har et link til hans skadeshistorik.

*Vi gør opmærksomme på, at rygterne der står på denne side ikke er ensbetydende med, at spilleren på noget tidspunkt har været i kontakt med AGF. Rygterne er som der står, rygter, og det er derfor ikke sikkert, at der hverken har været hold i rygtet, eller at spilleren har været i kontakt med AGF. Det er dog også en mulighed, at spilleren har været i forbindelse med AGF, men at klubberne ikke nåede til enighed, eller at en anden klub meldte sig på banen. Derfor er det ikke sikkert, at en spiller skifter til AGF, blot fordi han er rygtet til AGF.