AGF-profiler øjner længeventet comeback

2
Fotograf: Jesper Zacho

Det har ikke været den ideelle sæson for hverken Jakob Ankersen eller Alexander Juel Andersen, der begge har været ramt af skader, men nu er der lys for enden af tunnellen for begge spillere.

Da Alexander Juel Andersen pådrog sig en skade i foden, var han hurtigt ovenpå og spilleklar igen. Lige indtil en slem lyskenskade satte en stopper for et hurtigt comeback. Dermed blev skadesperioden forlænget yderligere og siden foråret har den dygtige forsvarer måtte se på fra sidelinjen, frustreret over ikke at kunne hjælpe til.

Lidt længere oppe på banen har Jakob Ankersen, siden han blev hentet til klubben i sommerens transfervindue, haft et ønske om en fast startplads, men også dette blev udskudt af en skade, der har holdt ham fra grønsværen siden slutningen af februar.

Se også: Sana scorer topkarakter på rundens hold

Men nu er der godt nyt til både Ankersen og Juel Andersen, der kan øjne et snarligt comeback. Begge spillere var nemlig i kamp for reserveholdet, hvor begge to fik tiltrængt spilletid, her i den sidste fase i gruppespillet hvor klubben øjner en sejr mod Silkeborg i weekenden, der muligvis kan redde byens hold fra nedrykning. Til Ankersens skade har den dygtige kantspiller kun rosende ord til holdkammeraterne:

– Jeg synes, gutterne har gjort det rigtig godt. Men man vil spille fodbold, og man vil være med omkring det. Det er den første længere skadesperiode, jeg har været igennem, og jeg synes, folk har været rigtig fine til at støtte op omkring det, siger Ankersen.

Særligt Alexander Juel Andersen kan være en idéel lappeløsning, da Jesper Juelsgård måtte udgå i kampen mod Hobro grundet en forstuvning i albuen. Skaden er dog ikke af særlig slem status, så han må forventes at være klar til kampen mod Silkeborg, men om David Nielsen vil gøre brug af tilbagevendte Juel Andersen må tiden vise. Hos Jakob Ankersen er der kommet konkurence på kanten, da Jens Stage har gjort fremragende figur af sig. Dermed bliver det spændende at se, hvornår de to profiler er tilbage i start 11’eren.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Guffe
3 år siden

Det virker lidt som om alle spillere i AGF er profiler. Det burde kaste flere point af sig.

Di Stefano
3 år siden

Ja, alle har en profil. Men den behøves hverken at være stor eller smuk af den grund .