AGF-profil om VM-billet: Jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke skulle til Rusland

8
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard
AGF-profil mener, at han er i sit livs form og grundet hans vilje og store drøm om VM, så burde der ligge en VM-billet om hjørnet. 

Det er naturligvis Mustafa Amini vi taler om. Det er fjerde slutrunde i træk, at Australien kvalificerer sig til VM, men selvom det gigantiske land efterhånden er vante gengangere på den store internationale fodboldscene, så er resultaterne til VM langt fra prangende.

Læs også: Frem med kalenderen, Europa-kampe fastlagt

Det er dog nogenlunde kendte navne i den australske trup, der blandt andet huser Tim Cahill, Mile Jedinak, Aaron Moy og Tom Rogic, der alle har det til fælles, at de spiller i den bedste- eller næstbedste række i Storbritanien. Og så er der vores kære Mustafa Amini i den bedste danske række – og han mener bestemt, at han er en VM-billet værdig:

– Jeg har aldrig været mere fit. Jeg kom ind fra bænken mod Japan sidste år, og det har givet mig smag for landsholdet […] Jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke skulle være en del af truppen i Rusland. Jeg skal bare vise, at jeg har gjort mig fortjent til det. Det er min ultimative drøm at være med ombord på flyveren til Rusland. Jeg føler ikke, jeg er langt væk – det handler bare om at få chancen, siger Amini i følge Tipsbladet og fortsætter:

Læs også: Vind en signeret AGF-trøje

– Der er hård konkurrence med Mile Jedinak, Mark Milligan, Aaron Mooy, Massimo Luongo og Jackson Irvine, men jeg føler, der er en plads at kæmpe for, og forhåbentlig bliver det mig, der får den. Den danske liga er hård – her er gode hold, og jeg har nu været her i tre år og spillet en masse kampe.

Eriksen er blandt verdens bedste

Det bliver den nye træner,  Bert van Marwijk, der skal afgøre om den australske midtbaneslider fortjener en plads i truppen. Australien er i gruppe med Frankrig, Peru og Danmark, og da den lodtrækning blev offentliggjort var Amini ikke i tvivl om danskernes bedste våben:

– De har en spiller som Christian Eriksen, der er en af verdens bedste spillere, og så har de en masse spillere ude i Europa. Men vi australiere har en ‘vi giver aldrig op-attitude’, og i fodbold kan alt ske. Når alt kommer til alt, tror jeg ikke, de undervurderer os, fortæller Amini.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
chilli
Bruger

For Danmarks skyld må vi håbe, at Amini kommer med til VM og starter mod DK. Hans tekniske niveau, er simpelthen alt for ringe.

En god kriger og holdspiller, og sikkert en fin fyr så held og lykke med, at komme med til VM.

Costanza
Bruger

Jeg er desværre – på AGFs vegne – enig. Når jeg ser en spiller som Aaron Mooy, er der jo kilometer af forskel på ham og Musti. Jeg har faktisk svært ved at se et VM-hold med Musti i startopstillingen, men så igen, Bjarnason gjorde det jo godt for Island under EM – godt nok primært som indhopper.

Steen6372
Bruger

Amini har et godt topniveau, men han svinger også for meget i sine præstationer.

dengamle
Bruger

Jeg håber virkelig Amini får opfyldt sin drøm – som på alle landshold er der nok ingen gratiske pladser – så bliver han udtaget er det fortjent

agf8380
Bruger

Amini er en superflink sympatisk fodboldspiller – og kan han tage en startplads for AUSSI er det jo super godt.
Vi må går ud fra, at Åge kender Amini og har set ham spille flere gange.
Der er værre med de par australske spillere der spiller i Mellemøsten, men de er nok ej heller så farlige.
Men vi skal dog passe på, da de fleste australske landsholdsspillere spiller i UK.
Men en spændende kamp kan det blive…
Tips.dk har ODDS 1.77 til DK og 4.90 til Australien og 3.70 på uafgjort.
Der er endnu ikke ODDS på Rødt Kort til Amini… !!!

Juniorxx
Bruger

Han var ikke med i truppen med 25 spillere ved de seneste testkampe, som var de første under den ny coach. Australien spiller lidt som Irland med stor fysik og lange bolde, hvilket heller ikke peger hans vej. Han har vel derudover ikke overbevist, udover i kampen mod SIF.

Kan desværre ikke se ham komme med i den trup. Ser også sort ud for Jova. Ville ellers se godt ud med 2 spillere til VM. Og kompensationen ville også pynte i kassen…

Always AGF
Bruger

Sorry to say… men tvivler…

Always AGF
Bruger

…glemte Aleksandar Jovanović… igen sorry… men han er jo håbløs som keeper til et WM…
Personligt håber jeg på en ny (gerne dansk talende) keeper i AGF til sommer start.