AGF ønsker ikke hjælp fra Kurt Andersen

0

AGF’s fremtid står på spil og klubben ønsker ikke den nemme løsning, med et kapitalindskud fra “ejeren” Kurt Andersen. Man kan på mange måder sige, at AGF’s ledelse spiller højt spil, men alligevel ikke.

Svend Dam udtaler til Ritzau: “Kurt Andersen har ikke lukket for kassen, men han skal ikke blive ved med at redde klubben. Det gælder om at få en fornuftig drift af det her på sigt, og hvis han skyder penge ind nu, så får vi ikke de andre investorer til at investere de nødvendige 30 millioner kroner”.

Hvis det lykkedes klubben at skrabe de nødvendige 30 mio. kr. sammen ved aktieemissionen og AGF’s trup kommer styrket ud af vinterpausen, er der mange som vil anerkende det arbejde ledelsen i AGF har gjort. Omvendt har tilsidesættelsen af Kurt Andersen nok resulteret i at Tobias Grahn er tabt for klubben, grundet den dårlige egenkapital, som kunne være løst ved en hurtig kapitalindsprøjtning fra vores gamle redningsmand.

Mange mener dog, at det er et klogt træk at holde Kurt Andersen ude i denne omgang, fordi at hans magt i klubben allerede skræmmer mange investorer væk og hvis han fik yderligere magt kunne man risikere at hele emissionen røg på gulvet. For at sikre fremtiden har dette nok været den eneste udvej for klubben, dog med den sørgelige konsekvens at Tobias Grahn kun med meget held og timing igen kan opleves på Atletion.

Den løsning klubben har truffet er på mange måder anderledes fra den praksis de har benyttet sig af de sidste par år, hvor hurtige lappeløsninger alt for ofte er foretaget. Dette har været meget omkostningsrigt og man kan se det som et skridt i en ny retning for klubben. En retning som umiddelbart synes mere gangbar end den forrige.

Kilde: Ritzau

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments