AGF møder HNK Rijeka – Se den her

Skrevet den 29. januar 2018 - 15:18 af

Kl. 17.00 tager AGF hul på deres første kamp i Portugal, hvor holdet netop nu er på træningslejr. Den først modstander er kroatiske HNK Rijeka, som AGF også mødte sidste år i “The Atlantic Cup”

HNK Rijeka dominerede den kroatiske liga sidste år, hvor de både vandt ligaen og pokalturneringen. De deltog ligeledes i Europa League, hvor de dog røg ud i gruppespillet, men alligevel imponerede med en flot 2-0 sejr på hjemmebane over AC Milan i den sidste runde.

Kampen i eftermiddag kan følges på AGF’s twitter, og den kan live streames via dette link. Desværre er det ikke gratis at se kampen. Du kan enten betale 58 kr. for 24 timers adgang til “The Atlantic Cup” turneringen, eller du kan betale 78 kr. og få adgang til samtlige kampe i turneringen.

Cheftræner David Nielsen glæder sig også til at teste sit hold, mod et stærkt mandskab.

“Det er top europæisk modstand og et super godt hold, der venter os. De har dygtige individualister over hele linjen og det bliver godt for os, at vi skal ud og måle os som hold mod en god modstander. Og det bliver også en god test for vores individuelle spillere, at de bliver testet mod deres dygtige spillere”, udtaler David Nielsen til AGF.dkbanner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Skriv et svar