AGF-lyd til en fodboldfattig Coronatid

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Fodbolden verden over ligger stille, men der produceres heldigvis stadig indhold om vores elskede klub til diverse lydmedier. Her får du en oversigt over podcasts, som kan få Coronatiden til at flyve afsted.

Nu hvor TV’et er tømt for live-sport, må man ty til andre medier for at få sit fodboldfix. Her er podcasten oplagt at give sig i kast med. Derfor har vi, her på MTAC, valgt at samle nogle af de mest anbefalelsesværdige podcasts, som er aktuelle i forbindelse med denne Corona-tid.

AGF’s egenproduktioner

AGF er kommet i gang med selv at lave podcasts, så det er oplagt at give sig i kast med dem.

Mest aktuel er AGF Særpodcast: Status på Kongelunden

Her giver AGF’s direktør, Jacob Nielsen, en aktuel status på hele stadionprojektet, som har været alt for lang tid undervejs.

Du kan også høre lidt om klubbens talenter i AGF Young Guns

En podcast, hvor journalist Mattias Sundroos, interviewer en række af AGF’s U19-spillere, som har potentiale til at nå langt i den professionelle verden i de kommende år.

Sidst, men ikke mindst, kan du gå ned ad memory lane i AGF Legenderne

I denne podcast møder vi tidligere AGF-spillere, som optrådte i klubtrøjen fra 1970’erne til i 2010’erne. Martin Jørgensen, Stig Tøfting og Peter Rudbæk er for eksempel blandt interviewpersonerne.

Medianos produktioner

Mediano har selvfølgelig også fået øjnene op for, at der er mange gode historier i AGF, og de har derfor leveret et par stærke podcasts om klubben.

Bossword – AGF Special med Jacob Nielsen er en af dem.

Her fortæller direktør Jacob Nielsen om sit arbejde siden 2014, om nutiden og om de visioner, der ligger i AGF.

Når du har været igennem ovenstående er Kalejdoskopet #1 – Aarhus’ kultiske anlæg helt sikkert en anbefaling værd.

Her udforsker antropologen, Lasse Ydet Hegnet, betydningen af Ceres Park. En anderledes – og interessant tilgang til klubben.

Andre podcasts om AGF

Vores egen journalist, Jonas Roulund, blev for nyligt inviteret ind i AaB’s fanpodcast Rød Aalborg #41 De Røde og de hviiie til en snak om forholdet mellem de to store jyske klubber. Selvom du selvfølgelig ikke kan lide AaB, så kan du her høre en interessant snak om klubbernes forhold og udvikling.

Morethanaclub.dk produktioner

Her på morethanaclub.dk har vi også selv, tidligere udgivet tre afsnit til en podcast, som du kan lytte til her. Her er interessante interviews med henholdsvis David Nielsen, Jakob Nielsen samt 80’er legenden Bent Wachmann.

Og slutteligt kan vi jo også nævne, at de gæve gutter fra Aarhus Stiftstidende med jævne mellemrum udkommer med De Hvide Snit, mens Jyllands-Posten normalt producerer KSDH.

Så har du da lidt timers underholdning at gå i gang med.

God fornøjelse!

Og skriv endelig, hvis du har andre AGF-podcastanbefalinger!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved