AGF ligger nr. 7. På tilskuerlisten

7

Mange AGF fans brokker sig over det lave tilskuer antal der kommer på NRGI park, hovedsageligt de høje billetpriser til AGF’s hjemmekampe, men er det i orden at brokke sig? AGF spiller i 1. Divison og med et gennemsnit på 5040, overhaler AGF flere superliga klubber. Både, AaB, FCN, Horsens, Silkeborg, Sønderjyske og Lyngby har alle færre tilskuere med på lægterne og det er til trods for at de alle spiller i superligaen.

Det er ikke kun på stadion, at AGF har flere tilskuere. Når AGF spiller i tv, er der ofte flere tilskuere, end der er til nogle superliga kampe. Der er i gennemsnittet 40,000, der zapper over og ser AGF kampe på TV2 Sport og det er flere end der ser kampe med Horsens og FCN.

”Tallene viser, at vi fortsat har et stærkt produkt og kan tilbyde vores sponsorer eksponering på superliganiveau, udtaler salgsdirektør i Århus Elite, Jørgen Noes til JP Århus.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
de_gaard
10 år siden

Ja flot. Der bor også kun over 250.000 i Århus.

letager
10 år siden

Nemlig.. Vi burde ligge i top 3, 1. division eller ej!

Medgangsfan
10 år siden

Sammenlign med sidste besøg i første division..

Nihao
10 år siden

Hold kæft, hvor er vi gode – Mandagskampene venter lige om hjørnet. Hurra??

Beikes
10 år siden

Der bor 310.000 i Århus, og flere end 600.000 i Stor-Århus, så jeg synes ikke det er imponerende tal overhovedet.

binzers
10 år siden

det er simpelthen en tåbelig forfejlet artikel der prøver at spinne en dårlig udvikling i tilskuere og seere, til en god ting… Faktum er at AGF har 3. flest fodboldfans i Danmark. Århus er Danmarks 2. største by med over 300.000 indbyggere i Århus Kommune og med en stærk fanbase i hele øst/midtjylland og fans i hele landet.. Derudover havde AGF sidst vi spillede i 1. div. et tilskuergennemsnit på 8.883 tilskuere på hjemmebane (!), så argumentet med at "det er da meget godt klaret når man tænker på at de spiller i 1. division", det holder ikke en meter!… Læs mere »

Kima
10 år siden

Enig!

Noget skal der ske, for selv ikke en 2 plads kan lokke folk på stadion, man må bare konstatere at folk ikke gider betale superligapriser for at se Hjørring, Hobro olign hold. Ærlig talt synes jeg at det er ok og sundt at mange folk bliver væk, så kan det måske få klubben til at vågne lidt op, og ikke tage ting og publikum for givet!

Spørgsmålet er så om det er med til at sætte en negativ tilskuer tendens igang, og at potentielle tilskuere søger andre søndags fornøjelser og traditioner selv med en oprykning tilbage til suppen??