AGF jagter muligheden for at spille Europa League-kvalifikation efter sommer

0

Sæsonen har endnu en gang budt på nedrykningsspil til AGF. Klubben er dog ubesejret i de sidste otte kampe, hvor det er blevet til syv sejre og en enkelt uafgjort. Selvtilliden er derfor høj hos “de hviie”, inden holdet møder Randers FC i to semifinaleopgør. En samlet sejr i de to semifinalekampe giver adgang til den afgørende finalekamp i slutspillet, hvor der skal spilles om den sidste og eftertragtede plads i Europa League-kvalifikationen. En kamp som AGF tabte sidste år til de nykronede danske mestre fra FC København.

Hvorfor skal du satse på AGF?
AGF tager imod Randers FC over to kampe. AGF har dog haft deres besvær med kronjyderne i de senere år, hvor det ikke er blevet til en sejr i en intern kamp siden august 2015. Alligevel bør du satse dine penge på “de hviie”, da de går ind til semifinalen med en stor portion selvtillid. Holdet er som nævnt gået ubesejret gennem nedrykningsspillet, hvor Randers har haft en lidt mere svingende stime. AGF gæster i første omgang Cepheus Park Randers, hvor de forskellige bookmakere vurderer, at Randers er en lille favorit til at snuppe sejren. Sammen med at du kan få bet365 velkomstbonus, gør det til en rigtig godt odds med lavere risiko. Randers favoritværdighed i det første opgør har sandsynligvis noget at gøre med hjemmebanefordelen, men Randers skal ligeledes på besøg på Ceres Park i returopgøret, hvor hjemmebanefordelen ryger til AGFs side. Kan AGF sikre sig et godt udgangspunkt i Randers, har de gode muligheder for at sikre sig videre avancement til finalen, hvor der spilles om den sidste plads i Europa League-kvalifikationen. AGF er i god form og spillerne er fyldt med selvtillid.

I de første seks kampe af nedrykningsspillet har AGF fundet vej til netmaskerne hele 15 gange. Sidenhen har holdet rundet de 18 mål efter at have vundet to gange over AaB i nedrykningsspillets kvartfinale. AGFs kynisme foran målet er derfor en stor forklaring på, hvorfor holdet oplever stor succes i øjeblikket. Men hvorfor har AGF været så gode i angrebsfasen? En del af svaret må være Patrick Mortensen. Selvom Mortensen ikke har været i spil de seneste tre kampe, har han haft en stor betydning for holdets afslutningsfase. Inden han blev sat ud af en skade, formåede han at score intet mindre end syv mål i fem gruppespilskampe. På trods af Mortensens gode statistik har AGF ikke haft problemer med at besejre modstanderne i de kampe, hvor han ikke har været med. Mortensen kan dog få en hovedrolle i de resterende kampe.

Støt AGF i slutfasen
Som aarhusianer og fan af AGF er der ingen gode grunde til ikke at støtte holdet på både hjemme- og udebane. Da der ikke er meget mere end 50 kilometer mellem de to holds stadioner, kan det næsten ikke blive mere lokalt. Der er lagt op til to dramatiske opgør, hvor hver kamp vil blive spillet, som var det en finale. Det bliver spændende at se, hvem der trækker det længste strå og skal møde tredjepladsen fra mesterskabsspillet i et brag af en finale om den sidste Europa League-billet.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments