AGF indgår ny 5-årig aftale med Hummel

25

Siden 2001 har Hummel stået bag AGF’s spillertrøjer, og de kommer til at være der i mindst 20 år. AGF og tøjmærket har netop indgået en ny 5-årig samtale, der løber til 2021.

Aftalen er den største nogensinde i AGF, skrives der på hjemmesiden, men hvad den indbringer AGF, bliver der ikke nævnt noget om.

Virksomheden der har hovedsæde i Aarhus, har aftaler med i alt seks Superligaklubber, ligesom de også fornylig er kommet tilbage til det danske fodboldlandshold.

Jacob Nielsen glæder sig over den nye aftale med Hummel, som vil blive markeret i forbindelse med søndagens brag mod Brøndby.

“Vi glæder os over, at hummel også i de kommende år vil designe unikke spilletrøjer til AGF. Samlet set er det den største aftale, vi nogensinde har lavet på det her område, og den føjer nye perspektiver til det tætte samarbejde, der altid har været mellem hummel og AGF. Det gælder blandt andet i forhold til udvikling af nyt spilletøj, vores merchandiseudvalg og vores klubsamarbejde, der tæller over 20.000 ungdomsspillere”, udtaler Jacob Nielsen til AGF.dk.

Få notifikation
Notifikation ved
25 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
aight
7 år siden

Øv – havde håbet vi kunne lave et international scoop, så som Under Armour eller New Balance. Men det var vidst bare wishfull thinking 🙂

Peder Vendelbo Mikkelsen
Reply to  aight

AGF skal nok spille nogle flere internationale kampe før de bliver interessant for sådan nogle mærker.

Fanoe
7 år siden

Der må være noget de har misforstået.. Vi er pisse ligeglade med Hummel og deres vinkler fra 1923.. Vi vil bare gerne have vores trøje fra 96 og så er det sådan set ligegyldigt om der står Asics eller Hummel på den..

Jeg tillod mig at skrive VI og hvis du ikke er enig, så må du være en lyseblå hest..

Mugabe
7 år siden
Reply to  Fanoe

En sorgens dag. Der bliver aldrig det nye agf, før vi får en ny trøjesponsor.

Hvem står for en underskriftsindsamling for at få stoppet de irriterende ærme-vimpler? De var da meget cool i 2001, men nu må det være nok.

Agger
7 år siden
Reply to  Fanoe

Jamen, så påtager jeg mig gladeligt rollen som lyseblå hest!

Budtz4ever
7 år siden

Stærkt. Vores eneste mulighed for at få så unikke trøjer som vi har nu! Væsentlig federe end alle de standartdesigns som Nike, Adidas og Puma kører med!

flerestjerner
7 år siden

Hvad snakker I om?
Hummel er da absolut det fedeste, vi kan spille i?

Under Armour? Mew Balance? Må jeg være fri…..

Leon IS the king
7 år siden

Det er da pisse ligegyldigt hvilket tøjmærke vi spiller i! Det vigtigste er da at Hummel er klar på at smide endnu flere penge i klubben så AGF har større chance for at blive en succes.. Vi vinder sgu ikk kampe efter hvilket tøjmærke vi har på.. Videre!

JarlSmart
7 år siden

Det er da bestemt ikke ligegyldigt, hvilken trøje vi spiller i. Ville du være okay med, at vi spillede i voksenbaby-outfit og brandhjelm, hvis vi fik 100 millioner kroner for det? Trøjen er en stor del af den samlede måde, vi fremstår på som klub, og vores brand er vores største værdi.

agf-dresen
7 år siden

Hummel har ganske givet opdaget, at AGF er værd at smide flere penge efter.. Hvis de ikke var det, så havde Jacob N nok valgt en anden!!!!!

PS. jeg vil også gerne støtte en aarhusiansk virksomhed, som gerne vil AGF, fremfor en kbh eller udenlandsk.

Skipper
7 år siden

Fanoe – må jeg være fri, så er du en gul bistandsklient i mine øjne. Hummel har holdt med i tykt og tyndt. Hummel har en boss, der er inkarneret Gf fan. Vil du hellere ha et udlandsk brand, der ikke gir noget for gf, der skriver korte aftaler med frygt for at vi rykker ned igen?
Ta dig sammen. Vi skal være glade for at der er nogle mænd med forstand på business, der stadig holder med den rodebutik vi andre kender som AGF.

Fanoe
7 år siden
Reply to  Skipper

Kære lyseblå hest 😉

Jeg er fuldstændig ligeglad med hvilket tøjmærke der kaster penge efter min klub, bare de kaster nok. Om de hedder Hummel, Nike eller H&M er for mig ligegyldigt. For min skyld må det hjertens gerne være Hummel og deres inkarneret Gf fan af en boss. Det eneste jeg ønsker er at det firma holder sig til hvid og marineblå, uden alt muligt gøgl som vi har set de seneste år.

Leon IS the king
7 år siden

– Nu skriver jeg at det er ligemeget hvilket TØJMÆRKE det er.. Og ja hvis Hummel smider flere millioner i end feks Nike, Adidas osv så er det da det vigtigste.. Tror du vi er Barcelona der bare kan vælge og vrage imellem tøjmærker? Bare vær glad for at et stort firma som Hummel smider penge efter AGF..

JarlSmart
7 år siden

Jeg har vist ikke skrevet, at jeg er i mod aftalen . Jeg har bare sagt, at jeg synes, at Hummels dragter er grimmere og mere provinsielle end dem, som Adidas, Nike og Puma laver. Men hvis Hunmels tilbud er langt bedre økonomisk, end hvad vi kan få alle andre steder – hvad ingen af os ved noget om – så er der selvfølgelig ikke noget at rafle om. Min pointe er bare, at det ikke er ligemeget, hvem der laver vores trøjer, fordi der er afgørende for, hvordan vores trøjer kommer til at se ud, hvilket er vigtigt for… Læs mere »

Leon IS the king
7 år siden

– Der er jo ingen der ved noget om hvordan Nike, Adidas osv ville designe netop vores trøjer..
Så du mener at potentielle fans, sponsorer og investorer kunne vælge os fra fordi trøjen måske ikk lige har den farve eller mønstre de mener er pæne? Come on.. Højere placering, bedre økonomi og bedre spillere er det der er vigtigt, og ikk om der lige er en streg eller vinkel der sidder forkert på trøjen..

JarlSmart
7 år siden

Da jeg forelskede mig i Real Madrid som 12 årlig, var det blandt andet fordi, jeg synes deres dragter var for fede, og at deres stadion var flot. Den æstetik RM repræsenterede var det modsatte af Hummel og sandgrave. Jeg siger ikke, at fodbold er et modeshow, men jeg mener, at den slags betyder noget. Specielt for de yngre aarhusianske knægte, som skal til at bestemme sig for, om de vil elske AGF eller hellere vil bruge tiden på en klub i Premier Leauge for eksempel. Eller FCK hvis de er helt identitetsforvirrede.

vest-peder
7 år siden
Reply to  JarlSmart

De “yngre knægte” er da røvhamrende ligeglade med, hvordan trøjen er designet. Om de vil elske AGF eller ej, afhænger nok mere af deres fædre (og/eller mødre) og ikke trøjens udtryk.
Hvad brokker du dig i øvrigt helt præcist over mht. hummel? Hvad er et provinsielt design? Du synes, at hummel laver nogle grimme trøjer, mens jeg og andre mener, at hummel laver nogle fede trøjer samtidig med, at de har en historisk forankring til klubben og byen.

JarlSmart
7 år siden

Wow slap af Vest Peder. Jeg ved ikke, om du arbejder for Hummel eller bare er die hård fan af mærket, men det er vel i orden at mene noget andet? Du er åbenbart også enten børnepsykolog eller gudfader ham selv, siden du er inde i hovedet på alle børn på en gang. Har du overvejet, at der rent faktisk findes 1. Generations Gf fans? Altså børn, hvis forældre ikke er AGF fans, men som bliver det selv alligevel. Verden er et mangfoldigt sted, så skal vi ikke blive enige om, at muligheden foreligger? Det er fair nok, at nogle… Læs mere »

Mugabe
7 år siden
Reply to  JarlSmart

Vi har smidt BSN ud, SR er på vej samme retning, de sidste inkompetente tosser fra ungdomsafdelingen er røget, og nu mangler vi bare den skide hummel-trøje før det rigtigt kan blive det nye GF. Læg mærke til, at Hummels sponsorat og den store nedtur hænger nøje sammen. Hummel sponserer desuden halvdelen af de danske hold, og det kan godt være designet er unikt – det er sgu ikke særligt godt. Det ligner alle vores konkurrenter. Hummel havde en heldig designmæssig hånd i starten af nullerne, hvor deres retrodesign peakede og fik Stadil til at fremstå som et geni. Men… Læs mere »

vest-peder
7 år siden
Reply to  JarlSmart

Jeg slapper skam helt af, og synes egentlig at jeg på en rimelig sober måde netop fremlagde, at der er forskellige meninger. Jeg stiller mig blot uforstående over for din, og spørger dig ind til, hvad en “provinsiel” trøje er. Det har du så givet udtryk for nu, og tak for det.
Jeg er hummel-fan, uden tvivl. Jeg bryder mig dog ikke om alle deres designs. Det er dog uomtvisteligt, at hummel har en lokal forankring til byen og dermed er et oplagt bud (og efter min mening et ret ideelt match) på en trøjesponsor i AGF.

AGF Horsens
7 år siden
Reply to  JarlSmart

Har du nogen sinde prøvet at drive forretning. Det er da helt tabt det du skriver. Ren børnehave. Hold dig til slagsange, øl og pølser. Det er hvis der du er bedst. “en om’er”, hold nu. Den største handel i klubbens historie, og du ved lige bedre???

AGF Horsens
7 år siden

De store udenlandske brands er helt og aldeles ligeglad med dansk fodbold, undtagen FCK. FCM f.eks betaler selv for en helt del af deres Nike tøj, og får intet økonomisk, de er helt kolde. Vi skal da være stolte over at have et mærke på trøjen som virkelig vil os, og som vi kan samarbejde med + der er god økonomi i det. Det er for let bare at sige man gerne vil have dit og dat, for der er ingen indhold i det. Min kammerat var med til at handle det på plads med Hummel, og det er en… Læs mere »

Mugabe
7 år siden
Reply to  AGF Horsens

Da vi spillede i Asics og Umbro i 90’erne er jeg ret sikre på, at de leverede unikke design. Under alle omstændigheder var de dragter noget mere nydelige. Så kan det godt være, at der var noget juks med den danske afdeling af Umbro, der gik i betalingsstandsning. Men at det skulle være umuligt at strikke en aftale sammen med en trøjesponsor, der laver et unikt design, det kan jeg simpelthen ikke tro. Hvis det kunne lade sig gøre i 1996, så kan det altså også i 2016.

zcml
7 år siden

Er egentlig ok. tilfreds med hummels generelle design af vores trøjer (hvordan kvaliteten er er sammenlignet med andre mærker, ved jeg ikke). Der, hvor jeg har et problem er de evindelige 2. Away-trøjer, som oftere er en ommer, end vellykket. Bl.a. har vi de seneste 2 udekampe måttet trækkes med den fesne mint-grønne dragt fordi vores normale, og IMO fede, udebanetrøje kan forveksles med Esbjergs og Lyngbys hjemmetrøjer. Og her er det at jeg tænker; hvorfor ikke bruge den hvide trøje så? Udebanetrøjer blev vel indført for at undgå at 2 hold spillede i samme, eller lign., farver. Og så… Læs mere »

AGF Horsens
7 år siden

@Mugabe. Der er hvis sket meget på 20 år, og pengene er blevet større. Asics har ikke noget med fodbold længere, og Umbro har svært ved at klare sig, stadigvæk.I øvrigt var det bare replica trøjer vi spillede i, altså en basis trøje der bare blev banket et logo på. Vi har jo også en unik trøje sponsor, så hvad vil du ellers have. Vi får endda også penge i kassen samtidig. Læg mærke til nogen af de andre superliga klubber der trænger i tøj med trygt logo, hvor halvdelen er faldet af i vask. Typisk et af de udenlandske… Læs mere »