AGF indgår i klubsamarbejde om billigere billetter

0
Fotograf: Jesper Zacho

Slutspillet er på trapperne, og i den forbindelse har klubber indgået et samarbejde om at sikre fuldt fremmøde, og skabe bedst mulig stemning på lægterne. 

Det er henholdsvis klubberne i pulje et, der har indgået et samarbejde om en prisnedsættelse på billetterne under slutspiller. Både Silkeborg IF, Hobro IK og FC Helsingør har nedsat priserne på billeterne til de medrejsende fans til udebanekampe – og nu er AGF hoppet med på den aftale.

I følge AGF.dk kan de medrejsende fans opleve kampene i Hobro, Silkeborg, Helsingør og Århus, for kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Direktør i AGF Jacob Nielsen håber, at de mange medrejsende fans vil benytte sig af tilbuddet, så holdet kan få den bedst mulige opbakning i slutspillet.

– Vi vil gerne kvittere for den store støtte vores mange medrejsende tilhængere giver os, når vi spiller på udebane – som de jo for eksempel har gjort i denne sæson i både Silkeborg, Helsingør og Hobro. Nu får alle fans så mulighed for at besøge de stadions igen til en væsentlig lavere pris. Det håber vi naturligvis, at mange vil benytte sig af, så holdet fortsat kan nyde godt af den stærke opbakning, vi møder på hver eneste stadion – tilhængernes støtte i det kommende slutspil – ude som hjemme – bliver af enorm betydning, lyder det altså fra direktør Jacob Nielsen.

Første udekamp for AGF bliver mod Hobro i det nordjyske, hvor slutspillet i pulje et sparkes igang søndag den 1. april klokken 14.00. Du kan se hele kampprogrammet her.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments