AGF i kedelig nullert

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF skulle i dag fuldende en stærk uge, som indtil videre havde budt på en 3-2 sejr over Brøndby og en 5-1 pokalsejr over Aarhus Fremad.

Der var store forventninger til De Hvii’ fra Fredensvang inden dagens opgør på Blue Water Arena i Esbjerg. Et opgør hvor David Nielsen gav genvalg, til samtlige spillere fra sidste søndags kamp mod Brøndby.

På trods af både Esbjerg og AGFs placeringer i top 6, blev det aldrig det topopgør man kunne have håbet på.

1. halvleg var en chancefattig og kedelig affære. Både Esbjerg og AGF lignede mandskaber, der var glade for uafgjort. Stillingen viste da også 0-0 efter de første 45 minutter, hvor Mustapha Bundu stod for AGF’s eneste afslutning inden for målrammen.

Inden 2. halvlegs start, udtalte AGF-cheftræner David Nielsen til Eurosport 2, at han var godt tilfreds med den defensive præstation i 1. halvleg.

Fra 2. halvlegs start, satte Esbjerg sig på spillet og de kom også til flere afslutninger, uden det dog for alvor blev farligt for Whalley og co.

I den anden ende, forsøgte Martin Spelmann sig med et skud fra en spids vinkel.

Efter en times spil blev Tobias Sana så udskiftet. Svenskeren havde ikke gjort meget væsen af sig, og Ryan Mmaee kom på banen i stedet for en skuffet Sana.

Begge hold arbejdede defensivt og disciplineret og der blev ikke givet de store chancer væk. Mustapha Bundu og Casper Højer måtte derfor forsøge sig med skud fra distancen.

Med små 15 minutter tilbage af kampen, bragte Esbjerg så den tidligere storspiller Rafael van der Vaart på banen. Men heller ikke en tidligere hollandsk landsholdspiller kunne ryste AGF.

Kort før tid lignede det så at Jakob Ankersen skulle have straffespark, men desværre forblev dommer Michael Johansens fløjte tavs.

Det endte med 0-0 i en kedelig kamp i Esbjerg, hvor AGF dog kan glæde sig over det ene point, samt Oscar Whalleys første clean sheet.

 

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved