AGF – Horsens-preview: Taktisk affære i altafgørende kamp

0

Superligaen er tilbage i Århus og det er nu, at AGF skal bevise hvorfor man hører til i den bedste halvdel af tabellen.
I aften er vi tilbage i Ceres Park, hvor vi kl. 19 møder AC Horsens. Dette er den 4. sidste kamp inden pausen og yderst vigtig for at finde ud af om top 6 kan blive en mulighed. Det kræver kort sagt en sejr – intet andet er acceptabelt.

Læs også: Backman træner igen med på 100%

Det bliver uden tvivl iskold affære, hvor frost de seneste dage har præget græstæppet. Men også uden for banen er der en iskold stemning. David Nielsen skal bruge en sejr, men den evige drillenisse, Bo Henriksen, er svær at gøre sig klog på.

David Nielsen skal genfinde opskriften på den solide defensiv, det må man gå ud fra han prøver af i aftenens kamp, hvilket godt kan komme til udtryk i en taktisk affære.

Forventninger til dagens kamp

Til dagens kamp forventes der kun to ændringer. Mustapha Amini erstatter Martin Spelmann og den 19-årige keeper, Kasper Kristensen, erstatter Oscar Whalley, der har karantæne som konsekvens af opgøret i Brøndby.

Horsens vil formentlig komme med høje bolde og have fokus på den unge keeper, der får debut. Sonni Nattestad, der er en af Horsens hovedstødsstærke spillere, har heldigvis karantæne.

Læs også: Backman træner igen med på 100%

Kampen har stor sandsynlighed for at blive en fysisk præget kamp, hvor det første hold der scorer, bliver vinder af kampen. På ægte David Nielsen-manér som vi så en Lyngby og sidste sæson.

Det er nok de færreste AGF fans, der glemte vores sidste kamp mod Horsens, som blev tabt 3-2 på mål af for nyligt solgte Kasper Junker. Hans kurve har dog efterfølgende været noget ustabil, hvor Horsens har haft svært ved at finde den helt rigtige angriber konstellation. Hermed må det blive svært for David Nielsen til dagens kamp at vide hvad Horsens kommer med offensivt.

Formen over de sidste kampe er kritisk for begge hold, AGF har ikke vundet i 6 kampe og Horsens har ikke vundet i deres sidste 4 kampe. Men et hurtigt kig i krystalkuglen viser, at kampen bliver intens. Både Bo og David har brug for en sejr, så det bliver højest sandsynligt en taktisk affære, når Horsens altså gæster Ceres Park klokken 19.00 i aften.

Vi har givet et bud på den forventede startopstilling øverst i artiklen.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments