AGF holder sig til i toppen af Superligaen

0

I den seneste tid har AGF været på mange fodboldentusiasters læber, da holdet fra Fredensvang har leveret en yderst imponerende sæsonstart i den indeværende sæson. Efter 12 kampe i Superligaen har AGF formået at skrabe 20 point ind på kontoen, hvorfor de også er at finde blandt de bedste seks hold i ligaen. Selvom der ikke er mange point mellem pladserne til slutspillet og nedrykningsspillet, har AGF formået at holde sig til i toppen af tabellen. Spørgsmålet er, om AGF kan fortsætte på samme niveau resten af sæsonen?

Du bør følge med i resten af AGFs kampe i efteråret

Hvis du er stor fan af “De Hviie”, er der ikke nogen tvivl om, at du skal følge holdet i resten af deres kampe i løbet af efteråret. Det kan du både gøre på Ceres Park, når holdet spiller på hjemmebane, men du kan ligeledes vælge at støtte holdet hjemme foran fjernsynsskærmen. Hvis du har nogle venner, som også elsker AGF, kan du overveje at invitere dem hjem til dig, således at I kan se nogle af AGFs kampe sammen. I den forbindelse skal du sørge for at skabe den rette stemning. Tag din AGF-trøje på og find nogle øl frem. Du skal naturligvis også have siddepladser til alle dine venner. Hvis du ikke har den største sofa, må du alliere dig med et par klapstole eller lignende. Du kan ligeledes overveje at bygge et møbel ud af traller – eksempelvis en trallebænk. En trallebænk er både et flot og praktisk møbel, og der kan sagtens sidde 3 personer på sådan en bænk.

Et lille skridt tilbage

Selvom sæsonen indtil videre har været fremragende for David Nielsens tropper, måtte AGF for nylig lide det første nederlag i lang tid, da ærkerivalerne fra Randers vandt med 2-0. Som AGF-fan gør det naturligvis ondt at tabe sådan et lokalopgør – specielt fordi AGF ikke har slået Randers siden august 2015. Nederlaget har dog ligeledes betydet, at “De Hviie” er gået et lille skridt tilbage, da de har mistet deres tredjeplads. I øjeblikket ligger AGF på en femteplads, hvor de har samme antal point som Randers og OB. Tredjepladsen er derfor stadigvæk inden for rækkevidde, men det er essentielt, at holdet kommer tilbage på sporet i en fart.

Landsholdspause – godt eller skidt?

I øjeblikket er Superligaen sat på standby, da der skal afvikles en række landskampe, hvor de forskellige lande i Europa skal kæmpe om pladserne til EM 2020. Her skal Danmark eksempelvis spille mod Schweiz, hvor det danske landshold er pisket til sejr, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om endnu en slutrunde. Spørgsmålet er, om landsholdspausen vil komme AGF til gode – specielt efter det seneste nederlag mod Randers? Det er i hvert fald vigtigt, at “De Hviie” ikke kommer ind i en dårlig stime, da de ikke skal tabe mange kampe, før at de havner i det mindre sjove selskab. Om landsholdspausen kommer AGF til gode, får vi at se, når AGF tager imod Silkeborg, som endnu ikke har vundet en kamp i denne sæson.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments