AGF henter Patrick Mortensen

11

Dagens rygter passede og AGF har nu fundet en ny angriber i Sarpsborg.

Der er blevet bedt om en angriber, og hvad du ønsker skal du få. Patrick Mortensen har tidligere spillet i Lyngby, så flere havde kigget i spåkuglen og set den skarpe angriber til AGF.

Det resulterede i, at den 29 årige Patrick Mortensen nu skifter til AGF. Han har seneste spillet i Sarpsborg 08, hvor han med en flot målstatistik har været garant for mål, herunder også i Europa League.

Mortensen står noteret for 47 mål i 121 kampe for Sarpsborg. 

Vi glæder os til at se Patrick i aktion i den hvide trøje.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Rimeligt vildt at han har fået så lang en kontrakt, når man tænker på hans alder, men man må jo tro på ham, eller også var det et krav fra hans side, at han ville ha’ en lang kontrakt som han mere eller mindre kan slutte karrieren af med. Nu er spørgsmålet så, om der skal hentes en erstatning for Kanstrup, eller man tør satse på Hausner i tilfælde af skader. Ellers kan PC nu sætte sig tilbage, og koncentrere sig om evt. yderligere salg; Spelmann, Dino, Sana, samt få forlængelser på plads med Backman og de unge, hvis kontrakt… Læs mere »

Alpo
Bruger

Mener ikke at PC kan sætte sig tilbage i stolen og se hvad der sker, vi mangler stadig en angriber, for hvis Patrick bliver skadet så har vi igen ingen angriber som DV vil bruge.

zcml
Bruger

@ Alpo Ville også gerne ha’ en angriber til, men før vi får skilt os af med nogle af dem, der er i truppen i forvejen, så tvivler jeg på der er råd. Og jeg vil da også garantere, at der ikke kommer flere til uden en anden ryger ud. Så vi må nok forvente os på at ha’ Mmaee og Riel som reserver i foråret, hvis David altså vil bruge dem. Ellers bliver det Stage og Bundu. Man kan så håbe at der kommer en ny til sommer, når Mmaee ryger retur. Og håbe at Riel bliver træt af… Læs mere »

Groggster
Bruger

Jeg tænker slet ikke, vi skal bruge endnu en angriber. Vi spiller kun med én, og så bliver resultatet jo bare en nyindkøbt, utilfreds bænkevarmer-angriber, der koster en masse lønkroner.
Mortensen er umiddelbart en fornuftig forstærkning, men jeg synes samtidig, vi skal have plads til spillere som Bundu, som jeg betragter som andetvalg efter dette indkøb.
Bundus problem har været mange småskader – der er langt mere i vente fra ham.

zcml
Bruger

@ Groggster:

Selvom vi kun spiller med én angriber, så er vi nok nød til at ha’ en reserve også.
Indtil videre må det være Mmaee og Riel, men de har ikke vist sig at kunne slå til, hvis de er nød til at træde til.
Så jeg mener stadig, at de skal skiftes med én vi kan regne med, hvis Mortensen bliver skadet.

Bundu kunne være en lige så god reserve som Mmaee og Tiel, men ligesom med Stage, ser jeg ham ikke som rigtig angriber.
Bundu ville derimod være oplagt som 2. angriber, hvis vi spillede med 2.

Christiano
Bruger

@Alpo: tvivler stærkt på der bliver hentet endnu en angriber. Er PM ude må Bundu, Stage eller Riel træde til. Lejekontrakten med Mmaee kunne godt tænkes at blive ophævet.

Diem87
Bruger

Tror det er dyrer at sende ham retur end det er at betale han løn så det er der ingen ide i

Christiano
Bruger

Omvendt har Standard Liege vel ikke interesse i at spillerens udvikling går i stå. Tvivler på DN vil benytte Mmaee i foråret.

Diem87
Bruger

Måske ikke men hvem står først i køen hvis pm bliver skadet? Stage igen? Riel som ikke har spillet i to år efterhånden, tror mmaee bliver til sommer.

Groggster
Bruger

Det kan da aldrig være dyrere at ophæve end at betale hans løn. Ophævelsen består vel netop i at udbetale den resterende løn, med mindre Standard Liege er til at forhandle med.

dengamle
Bruger

Super transfer – sikkerhed for mål