AGF henter målmand i Spanien

Skrevet den 12. juni 2018 - 10:16 af
Morethanaclub.dk

AGF har hentet 24 årige Óscar Whalley på fri transfer fra Sporting Gijón i den spanske Segunda División. Óscar var reservemålmand  og har tidligere været i Real Zaragoza og SD Huesca, ligesom han har været inde omkring det spanske U21-landshold.

Han skal overtage i stedet for Steffen Rasmussen i den kommende sæson og tage kampen op mod Jovanovic om pladsen i målet.  Han er ansat på en treårig aftale.

AGF råder nu over to unge og talentfulde målmænd i truppen og det bliver spændende at følge med i om vi kan få hævet niveauet på målmandsposten endnu mere.

Herfra skal der lyde et stort velkommen til klubben til Óscar.

Der kan læses mere om Óscar her:banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Ifg. Wiki, har vores ny keeper været på kontrakt i Sporting Gijón fra 2016 til 2018 og har stået på mål én (1) gang på 3 år…??!!!
  Men hvis han er anden keeper giver det jo mening.
  Det er ikke altid nemt, at være anden målmand.
  Fx OB’s Høg, som stod mellem stængerne i 24 år med 817 kampe – lidt surt at være anden målmand der…
  Håber på en hård og fair kamp mellem Óscar Whalley og Jova – det bliver spændende…

 2. Lyder ikke som én, der for alvor kommer til at presse Jovanovic, men forhåbentlig bedre end vores unge målmænd, hvis det skulle blive nødvendigt.
  Og det lyder da til at der har været min. et vis talent/potentiale i ham, så tænker han kan nå at udvikle sig endnu (24 år er jo ingen alder for en målmand), og måske med tiden blive 1. valg.

  Tænker om det er én Rubén Sellés har haft en eller anden form for kendskab til?
  Ser ikke ud til at de har “krydset stier”, men de er trods alt landsmænd.

 3. Så lige klippet med Óscar Whalley, der blev linket til i replikboksen. Og selvom det er let at få en spiller til at se god ud på denne måde, så ser det da bestemt ud til at han har nogle evner.
  At han så kun har spillet 2 kampe de 2 forgående sæsoner efter han skiftede til Gijón, giver mig ret i at han nok ikke går ind og tager pladsen fra Jovanovic lige med det samme, men der kan godt være potentiale i ham til at gøre det med tiden, eller tage over, når/hvis Jovo skifter.

 4. Jeg ved godt, at det lyder måske lidt dum-smart, men hvis vi forestilles os, at Oscar og Jova er lige gode – kunne man så forstille sig, at de fik en halvleg hver… ??
  Vi mister så selvfølgelig muligheden for indskiftning af en markspiller…
  I OB stod Høgh i 24 år med 817 kampe – så det kan da være surt at være anden målmand…

  1. Nej, det kunne man ikke forestille sig!
   Ved ikke, hvor god Whalley er ift. Jovanovic, men pt. er hans kampform nok ikke den bedste. Så der går nok lidt tid før han evt. bliver en alvorlig konkurrent til Jovo, men man kunne da forstille sig, at han fik Pokal-kampene.

   Hvis han skulle være lige så god som Jovo, så kunne man skifte mellem dem i hver anden kamp, men det har jeg nu aldrig set før, og det er der nok en grund til.
   Det er langt bedre at satse på én spiller, og så give ham kontinuerligt spilletid.
   Vi har jo selv set, hvad det har kunnet betyde for vores forsvar med kontinuitet fremfor 17 forskellige konstellationer i løbet af sæsonen!

  1. Whalley er ikke købt ind til bænken, han er som målmandsprofil købt ind specifikt til David Nielsen og Ruben Sellas måde at spille fodbold på, hvor målmanden kan deltage i opspillet, og fungere som en ekstra forsvarer (som Jesper Hansen i Lyngby under DN). Så jeg tror det er Jovanovic der skal være mest bekymret for at få splinter i røven, hvis ikke allerede fra sæsonstart, så sandsynligvis allerede fra vinterpausen.

  2. @ AGF-8380

   Det er self. træls, men nu engang en 2. målmands lod.
   Det er nu også derfor mange klubber giver Pokal-kampene til reservekeeperen.
   Mener sågar nogle Premier League klubber, pga. det pressede program bruger en keeper hjemme, og en anden i CL eller EL.

 5. @T-Knogle,
  Har allerede ondt af Jova og hans bagdel…
  @zcml,
  Jo men – hvis man kun skal stå på mål i Pokalen – som ofte kun er få kampe – så er det bestemt ikke den helt store event for en anden målmand…
  Og husk på – at vejen til EU – er den korteste vej igennem Pokalen (6 kampe), så forstår jeg ikke, at man ikke satser på de bedste spillere og keeper til disse få kampe…
  Hvorfor spille 26 kampe og måske flere for at kommer i EU – når vi kan komme der ved at spille 6 kampe…
  Derfor skal man glemme alt om SuperLiga’en og satse på Pokalen – hvor svært kan det være…

  1. Glemme alt om Superligaen, ligefrem!
   Så det gør altså ikke noget at man rykker ned, hvis bare man vinder Pokalen?

   Nu behøver det jo self. ikke at gå så galt, og hvis forskellen er om man ender på en 9.-10. plads fremfor en 5.-6. plads, hvis man satser 100% på Pokal-turneringen, så vil jeg også Pokalen.
   Står valget derimod mellem Pokalen og en medalje i Superligaen, så tror jeg sgu jeg vælger medaljen. Synes der er mere prestige i bare en bronzemedalje, hvorimod Pokalen i højere grad er op til tilfældigheder.

   Jeg ved i øvrigt godt, hvad du hentyder til, men du mener vel ‘EL’, da vi jo i forvejen er medlem af EU 😉

 6. Kan huske at SønderjyskE i en periode skiftede målmand hver kamp, da man mente man havde 2 lige gode målmænd. Det var noget værre rod. Er ret sikker på at David Ousted var den ene, men kan ikke huske hvem den anden var.
  Det endte med at den ene kom ind i en dårlig periode, så Ousted blev fast til sidst.

  1. Kunne også tænkes at han bare er hentet som erstatning for Staff, da man ikke tør satse på en af de unge i tilfælde af skade eller karantæne til Jovo.

   Det er self. ikke utænkeligt at man regner med at Jovo bliver solgt, eller skifter videre på et tidspunkt, og man så regner med at Whalley kan tage over, men om det ligefrem er en del af planen i denne sæson?
   Håber i så fald at man venter til efter den kommende sæson (kommer der et god bud til vinter skal man self. sælge), så Whalley får god tid til at spille sig ind på holdet, og evt. en af de unge viser modenhed til at kunne tage over som 2. målmand. Eller i hvert fald vise, om vi har en potential Superliga målmand blandt talenterne.

 7. ja, jeg kan nu faktisk godt lide jovo, men det er da klart at manden har problemer i opspillet. derfor kan det give god mening at bruge whalley som keeper, men han udtaler jo selv at hans styrker er i luften og fødderne hvilket rigtig mange herinde ser som jovos problem…

 8. @zcmi,
  Du har ret – det hedder EL og ikke EU / EF…
  Det jeg mener er, at ofte ser man, at man stiller med næsten 2. holdet og reservemålmanden til en Pokal kamp – som AGF fx gjorde sidst mod Fredericia.
  Jeg mener blot – hvorfor stiller man ikke med bedste mandskab – vi så jo hvor langt SIF kom i Pokalen i år…
  At de så rykker ud af SL er helt uforståeligt…
  Og med rekorden som 9 Pokalvinder bør vi kunne gøre det igen.

  1. At Silkeborg rykkede ned synes jeg ikke er uforståeligt, de var simpelthen ikke bedre!
   Om de så havde klaret sig, hvis de ikke havde satset på Pokalen, kan man kun gætte om.
   Under alle omstændigheder er en Pokalfinale ikke det værd, hvis man samtidig rykker ned. Især ikke når man ikke vinder finalen.

   Ligger man og roder i bunden af ligaen, ville jeg satse på den frem for Pokalen, men ligger man “lunt i svinget”, så kan man godt satse mere end med B-holdet.

   Det gik ikke voldsomt godt på det tidspunkt vi mødte Fredericia i Pokalen, men vi kunne godt ha’ satset lidt mere. Og det var jo også med til at koste Glen jobbet, men jeg tror han ville satse 100% på at nå målsætningen om en plads i top-6

  1. Kan se på transfermarkt.com at Jova også havde nr 26 i sine 2 tidligere klubber tilbage i Serbien. Så det kan godt være han simpelthen bare helst vil spille i nr 26.

 9. Det ser ud til at Jovanovic også har haft nr. 1 og 92 i kortere perioder, men ellers har det været nr. 26. Så det kan være han har en eller anden overtro ift. det nr.?
  Mener også 2. keeperen normalt har haft nr. 23 her i klubben.

  Mener også at Staff først fik nr. 1 efter Rune Pedersen røg videre, men det var vel også først der, at han var endegyldigt 1. valg.

Skriv et svar