AGF hentede pligtsejr og overtog andenpladsen

14

Kravet til AGF var klart: Intet mindre end en sejr kunne bruges. Kravet blevet da også indfriet, men det var også noget af det eneste positive, der kunne udledes af den kamp.

Kampen var ikke mange minutter gammel, før Thisted for første gang testede Steffen Rasmussen, men det flade langskud midt i målet udgjorde ingen trussel. I stedet var AGF derimod farlige på deres første af mange hjørnespark et halvt minut efter Thisteds chance. Anders Kure kom først på indlægget fra Lars Pleidrup, men hans hovedstød, der sad tæt under overliggeren blev viftet til et nyt hjørnespark, der dog ikke førte til noget.

Kort tid efter førte AGF kontra ved Pleidrup, men ca. midt på banen blev han effektivt bremset, hvilket gav gult kort til Thisteds Ronni Bagge.
Det var som om det gule kort vækkede et eller andet i gæsterne, for på bare tre minutter fik de skabt to farlige situationer via dødbolde, ved det første indlæg så Steffen Rasmussen ikke alt for godt ud.

Der er ikke engang spillet et kvarter, før AGF både får deres tredje og fjerde hjørnespark, AGF får bare alt for lidt ud af indlæggene fra Pleidrup.
Omkring det 20. minut stod flere af de hvide spillere i kø inde i feltet for at afslutte på Thisteds målmand, først skulle bolden dog lige igennem en mur af de røde nordvestjyder, hvilket ikke lykkes.

Kort efter var det ved at blive rigtigt farligt for gæsterne, da en lang bold over Thisteds forsvar ender ved Peter Sand i feltets venstreside, han lægger den bagud til Gjesing, der spiller videre til Pleidrup, som svagt fik afsluttet med højrebenet.

I den anden ende af banen havde den meget angrebslystne og udfordrende Michael Lumb ikke altid lige meget held med sine driblinger. Ã?n af gangene førte det til et boldtab, der nær havde sendt Thisteds topscorer, Peter Bechmann, på en friløber. Men Anders Kure trak i nødbremse og gav gæsterne et frispark udenfor feltet, det blev dog ikke farligt.

Lidt efter fik AGF igen flere halve chancer, men det blev ikke så farligt, som da gæsternes keeper og en af deres centerforsvarer fuldstændigt kiksede i kommunikationen, det skete i øvrigt flere gange i kampen. På det efterfølgende indlæg viste keeperen igen usikkerhed, men fik i tre forsøg kontrol over bolden.

Halvlegens største højdepunkt kom ca. en halv time inde i kampen, da stadionspeakeren annoncerede at Yaro Yaro havde bragt AB foran i kampen mod Fredericia. Det efterfølgende jubelbrøl fra de 9.187 tilskuere kunne meget vel høres flere kilometer væk.

I de sidste minutter af halvlegen var AGFs topscorer tæt på at score det forløsende mål, men i første omgang skud blev hans skud stoppet af én af de gæsternes forsvarsspilleres ansigt, som efterfølgende måtte til behandling, men inden behandlingen blev sat i gang fik Graulund med endnu en halvflugter afsluttet på keeperen, der dog fik reddet bolden.

Usikkerheden i gæsternes forsvar forsatte. Kort tid efter var de to centerforsvarer igen på spil, da de ikke kunne afgøre, hvad de skulle gøre ved bolden. Graulund fik opsnappet den løse tilbagelægning, tilsyneladende kom hans boldbesiddelse som et chok for ham, for afslutningen var langt fra hans topscorerstatus værdig, den strøg fladt forbi målet i det lange hjørne.

Halvlegen sluttede meget symptomatisk af med et halvhjertet langskud fra Kari Árnáson, der meget godt demonstrerede at AGF havde spil og chancer, men at det aldrig blev farligt.

0-0 ved pausen.

I pausen annoncerede stadionspeakeren, at den tilskuer der havde købt et kampprogram med AGF mærkat på midtersiderne havde vundet en rejse til Mallorca, så vedkommende skulle henvende sig til en af servicemedarbejderne ved løbebanen foran C2.
Men hvad han, og stort set alle andre, ikke vidste, var, at det var et planlagt fupnummer, hans venner havde lavet i samarbejde med AGF. Han havde nemlig ikke vundet en rejse til Mallorca, men derimod en polterabend efter kampen.

2. halvleg startede stort som 1. sluttede, med AGF i boldbesiddelse og chancer, der lige manglede det sidste. Indenfor de første fem minutter var Pleidrup to gange tæt på at komme i oplæggernes rolle, men Budtz’s hovedstød på Pleidrups hjørnespark gik til et nyt hjørnespark, og senere fik den lille midtbanespiller spillet Sand fri i feltet, men selvom 2-målsskytten fra sidste kamp fik sit skud afrettet, fik keeperen alligevel reddet på stregen.
I slutningen af de første fem minutter af 2. halvleg, blev kampens andet gule kort uddelt til Thisteds Bo Thomsen, da han i brydetag fik nedlagt Gjesing.

Kort efter var selv samme Gjesing tæt på det mål, AGF i så høj grad savnede. Men hans hårde langskud strøg lige over overliggeren.

Men det var ikke før i det 55.minut, at det næste store jubelbrøl kom, da Klaus Lykke bragte AB på 2-0 mod AGF’s værste konkurrent.
I samme øjeblik fik AGF i øvrigt deres syvende hjørnespark, men endnu engang fik De Hvide intet ud af det, måske fordi gæsterne havde i omegnen af 10 mand stående i det lille felt.

I det 63. minut måtte en humpende Anders Kure forlade banen til fordel for hurtige fløjspiller Jeremiah White. Det udløste nogle rokeringer. Kari Árnáson overtog Kures plads i centerforsvarer, og Svenne Poulsen rykkede ind på den centrale midtbane således, at White kunne få højrekanten.

Den lille amerikaner havde kun været på banen i to minutter, da han for første gang viste hans kvaliteter. Han forsøgte med nogle små driblinger i feltet, men tabte bolden, der blev spillet frem til en af udeholdets spillere længere fremme af banen. Da denne spiller virkede lidt rådvild, tog White spurten på ca. 35 meter og i tackling, der kunne minde om noget, der var klippet ud fra amerikansk fodbold, fik væltet boldholderen i græsset. Forståeligt nok udløste det et frispark, men så havde den nye mand på banen også sat sig i respekt.

Det havde længe ligget i luften, og fuld fortjent kom AGF også foran i det. 72. minut. Et langt indkast fra White, bliver forlænget til bagerste stolpe, hvor Graulund lurede. Topscoren headede flot bolden ind imod fjerneste stolpe, og så havde han scoret sæsonens 13. mål, kun 2 færre end topscorerne i 1. division, Anders Jochumsen og Peter Bechmann.

Seks minutter efter målet gik en stærkt kæmpende, men ikke altid lige heldig, Svenne Poulsen ud til fordel for Mike Tullberg.
Men AGF havde ikke mere at byde på, nu skulle resultatet bare holde hjem. Hjemmeholdet trak sig langt tilbage på banen og forfaldt til lange bolde frem mod to angriber og overlod alt initiativ til gæsterne. Desværre for AGF, kunne de ikke holde bundholdet fra chancer. To kæmpe chancer fik de for at udligne, men heldet var på AGF’s side, og sejren holdt hjem.

I kampens slutfase opstod der lidt dramatik, da Kingsley Onyenekwe efter en duel med Graulund, skubbede målscoren i græsset. Dommeren vinkede afværgende til stor undren for størstedelen af de fremmødte på NRGi Park.

Generelt havde dommeren sine problemer med at vurdere kampen, men mon ikke AGF er ret ligeglade med det nu efter en pligtsejr og generobring af 2. pladsen på en bedre målscorer end Fredericia.

Forsvaret for AGF var klart det, der fungerede bedste, hvis man ser bort fra de sidste 5-10 minutter, ellers havde den offensive del sine problemer med det defensive og kompakte Thisted-hold.

Få notifikation
Notifikation ved
14 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Bubba
14 år siden

Fin artikel… Men nutid/datid skal der lige arbejdes lidt på…

JPost
14 år siden

omg…. hvorfor skal vi altid have de kommentarer om stavefejl mm. Det er jo ulideligt

Kruse
14 år siden

fordi de skal have styr på sådan noget når de driver et "nyhedsmedie"

Nymann
14 år siden

Flueknepperi 😐

King Kenny
14 år siden

Fred med det. Fatter bare ikke vi ikke vinder sådan en kamp 4-0, som til syvende og sidst kan vise sig livsnødvendigt, pga. målscoren. Kom nu hvid, gå nu amok og scor de mål vi har chancer til……… Og her er glemt de chancer Thisted brændte……………………………………………..[cheers]

JPost
14 år siden

Men så må man jo vælge andre nyhedsmedier, hvisman ikke er tilfreds. Eller skriv en personlig besked. Jeg synes det er ulideligt at høre på det hver gang.
Det er også en afvejning af hurtigheden af rapporterne. Her har vi en lang og udførlig rapport, hvis lige ikke kan findes nogen steder. Og første kommentar er så af sproglig karakter.

Allanhyl
14 år siden

Nu ved jeg godt at janteloven også regerer her på siden, men for 3 runder siden fortalte jeg mit syn på de resterende kampe. Mange har sikkert i dag glemt de mange skuffende miner efter 1-1 i Frem, men jeg sagde at AGF ville nok få 13 point i de sidste kampe og ligeså 13 point til Fredericia. Nogle havde travlt med at nedgøre mit regnskab, som lød på 2 point i alt i de 2 udekampe og 3 point i hjemmekampen. Det er heldigvis blevet til 7 point i stedet for 5. I samme antal kampe for Fredericia, havde… Læs mere »

ulricht
14 år siden

Håber at spillerne får fri et par dage fx en forlænget weekend, da vi jo ikke skal spille søndag. De så slidte ud! Hvorfor de så er slidte, er vel noget andet, men der mangler altså lidt gejst for at lave et godt resultat. Pleidrup er fx helt holdt op med at løbe for en spiludvikling – altså når man kan forvente, at der måske kommer en mulighed, hvilket jo kan være spildte chancer. Lumb og Krabbe kæmper men virker trætte i hovedet og mangler noget gnist, Sand fik ikke fat i meget i dag, Gjesing kæmper men har ikke… Læs mere »

Allanhyl
14 år siden

@ulricht, er nogenlunde enig i det du skriver, men din bedømmelse af Svenne P. er meget hård. Han havde 2 rigtige dårlige indlæg i streg og det var nok til at få flere blandt fansne til at synge USA. Jeg sang med, men det var fordi jeg ville have Pleidrup ud. Svenne P. kan/tør noget de andre ikke kan – nemlig at løbe med bolden og spille den i stikninger. Faktisk kom målet efter en stikning fra Svenne P. der bliver farlig og forsvaret smider den væk. Jeg synes dermed ikke man skal holdet White ude af holdet, men vil… Læs mere »

Steen6372
14 år siden

Jeg er meget enig med Ulricht. Den største trussel mod oprykningen virker til at være os selv. Især det mentale pres virker til at være tyngende for flere af spillerne. Jeg kommer til at tænke på de meget glade gamle dage i 1986, hvor vi sidst vandt mesterskabet. Den dengang geniale træner Jens Harmsen, havde netop en utrolig evne til at håndtere de her situationer. F.eks. ved at spillerne af og til erstattede et træningspas med en anden form for aktivitet, f.eks. golf eller bowling. Grundformen mangler jo ikke noget på denne tid af sæsonen, så det er langt vigtigere… Læs mere »

ferca
14 år siden

Er heller ikke helt enig med artiklen…Selv om det ikke var prangende, var det noget af det bedste vi har set dem spille i et stykke tid. Til tider flød spillet og gav da i det mindste mig håbet tilbage…Vi rykker op drenge, bare rolig

thos1594
14 år siden

x [URL=http://freesexpictures.awxmzbgs.info/mensex/latinasluts.php3]Latina Sluts[/URL] x [URL=http://stockingfetish.awxmzbgs.info/jennalewissextape/gundamseedhentai.php3]Gundam Seed Hentai[/URL] x [URL=http://stockingfetish.awxmzbgs.info/asiansucking/hugepenis.php3]Huge Penis[/URL] x [I][URL=http://animenude.cjopogfy.info/mardisgras/brazillianpussy.php3]Brazillian Pussy[/URL][/I] x [URL=http://realtits.cjopogfy.info/bigblackhairypussy.php3]Big Black Hairy Pussy[/URL] x [B][URL=http://gohanhentai.cjopogfy.info/gangraped/]Naked Little Kids[/URL][/B] x [URL=http://gohanhentai.cjopogfy.info/tightlittlegirl.php3]Tight Little Girl[/URL] x [URL=http://realtits.cjopogfy.info/bigblackhairypussy/transexualpersonals.php3]Transexual Personals[/URL] x [B][URL=http://lesbianlatexbondage.drnxuwjyc.info/bodybuilderescorts/]Collin Farrell Sex Tape[/URL][/B] x [URL=http://nakedmilitarymen.drnxuwjyc.info/gayuniformboys/littlesisternaked.php3]Little Sister Naked[/URL] x [URL=http://nakedmilitarymen.drnxuwjyc.info/sexywomennaked/fuckthesecretary.php3]Fuck The Secretary[/URL] x [B][URL=http://nakedmilitarymen.drnxuwjyc.info/bigwetasses/]Ebony Hot[/URL][/B] x [URL=http://labiapiercing.ghkjbbcy.info/danielleatbookwormbitches/]Free Adult Animations[/URL] x [URL=http://girlscumming.ghkjbbcy.info/sexylesbians/diaperpoopinggirls.php3]Diaper Pooping Girls[/URL] x [I][B][URL=http://olsentwinsnaked.gwukryaj.info/floppytitties/chineseporno.php3]Chinese Porno[/URL][/B][/I] x [B][URL=http://slavetraining.gwukryaj.info/kakashisensei/redhotchillipeppersunderthebridge.php3]Red Hot Chilli Peppers Under The Bridge[/URL][/B] x [URL=http://freehentaipics.iexasxrubg.info/fourteenyearold/cathybarryadult.html]Cathy Barry Adult[/URL] x [URL=http://fuckedinpublic.iexasxrubg.info/tattoosonbreast.html]Tattoos On Breast[/URL] x [I][URL=http://slingshotbikini.iexasxrubg.info/younghentai/legendofzeldatwilightprincess.html]Legend Of Zelda Twilight Princess[/URL][/I] x [URL=http://slingshotbikini.iexasxrubg.info/zitsvagina/xxxporno.html]Xxx Porno[/URL] x [URL=http://slingshotbikini.iexasxrubg.info/camerondiazpussy.html]Cameron Diaz Pussy[/URL] x [B][URL=http://brideporn.ixallwbz.info/suckingmilkynipples/mayanriviera.htm]Mayan Riviera[/URL][/B] x [URL=http://forcedblowjobs.ixallwbz.info/bdsmtorturestories/vida.htm]Vida[/URL] x [URL=http://freehardcoreanime.ixallwbz.info/gothicpussy.htm]Gothic Pussy[/URL] x [URL=http://freefuckingpictures.jdccckzui.info/womansquirting/plumptits.php]Plump Tits[/URL] x [I][B][URL=http://sleepingtwinks.jdccckzui.info/funnelcake.php]Funnel Cake[/URL][/B][/I] x… Læs mere »

nathan1626
14 år siden

x [URL=http://casinobonusnew.agurixsvux.info/enganotrucoruleta/ganardinerolen.htm]Ganar Dinero Le\?\?\?\?\?\?\?\?n[/URL] x [URL=http://casinobonusnew.agurixsvux.info/blackjackbook/freecasinoonline.htm]Free Casino Online[/URL] x [URL=http://invertirandganaranddineroandnegocio.dggjqjgl.info/casinoblackjack/ganardinerotoledo.html]Ganar Dinero Toledo[/URL] x [B][URL=http://azarmobiliario.fkdlyuwdgu.info/hechizoganarjuegoazar/tropicanacasino.htm]Tropicana Casino[/URL][/B] x [URL=http://juegocasinogratisonline.fkdlyuwdgu.info/ventamaquinajuegopokerinternet/juegocasinoonnet.htm]Juego Casino On Net[/URL] x [URL=http://fondospc.gddfxyawjb.info/ganardinerofacil/hotelcasinovegasnv.html]Hotel Casino Vegas Nv[/URL] x [B][URL=http://pokerpracticagratis.gddfxyawjb.info/internetganardineroeninternetnavegando/juegoarcadeonline.html]Juego Arcade Online[/URL][/B] x [URL=http://liveonlinepoker.gddfxyawjb.info/apasionantemundoazar.html]Apasionante Mundo Azar[/URL] x [URL=http://liveonlinepoker.gddfxyawjb.info/onlineuniversity/trucodebelleza.html]Truco De Belleza[/URL] x [URL=http://apuestasenlinea.kgqqxzptll.info/baccaratcardgame/partypokeronline.htm]Party Poker Online[/URL] x [URL=http://apuestasenlinea.kgqqxzptll.info/luxorcasinoinvegas/onlinecasinoslotgambling.htm]Online Casino Slot Gambling[/URL] x [URL=http://onlinecasinosoftware.kgqqxzptll.info/juegocasinoguiajuegocasino/videodemuertesblackjack.htm]Video De Muertes Blackjack[/URL] x [I][B][URL=http://juegopokergratis.kgqqxzptll.info/strippokerjuego/periodicodominicanosenlinea.htm]Periodico Dominicanos En Linea[/URL][/B][/I] x [URL=http://juegopokergratis.kgqqxzptll.info/porrfilmgratispoker/comoganardineroenlaruleta.htm]Como Ganar Dinero En La Ruleta[/URL] x [URL=http://casinoexcaliburhotelvegas.kgqqxzptll.info/juegocasinosinpago.htm]Juego Casino Sin Pago[/URL] x [URL=http://juegopokergratis.kgqqxzptll.info/freeblackjackgame/laruletadelasuerte.htm]La Ruleta De La Suerte[/URL] x [URL=http://casinoexcaliburhotelvegas.kgqqxzptll.info/juegocartapoker/onlinecasino.htm]Online Casino[/URL] x [URL=http://juegoderol.ljuwffko.info/onlinecasinowithsignupbonus/iberialineaaereas.php3]Iberia Linea Aereas[/URL] x [URL=http://guidecasino.ljuwffko.info/sistemaruletaasiatico/casinoonlinebajar.php3]Casino Online Bajar[/URL] x [URL=http://guidecasino.ljuwffko.info/casinojuegoonline/pokerespanolgratis.php3]Poker Espanol Gratis[/URL] x [B][URL=http://pokeronlinegratis.ljuwffko.info/casinostrippokerninodolce/juegoflashonline.php3]Juego Flash Online[/URL][/B] x [URL=http://miragehotelcasinovegas.ljuwffko.info/softwareganarruleta/giocopcgratisstreppoker.php3]Gioco Pc Gratis Strep Poker[/URL] x… Læs mere »

Budtz4ever
14 år siden

Hvad fuck sker der for jer to?