AGF hentede anden sejr “” Dioh fik drømmedebut

35

De hvide fra smilets by besejrede topholdet fra Randers FC, og fik dermed sæsonens anden sejr i en fantastisk ramme på Essex Park, hvor over 11.000 tilskuere overværede lokalopgøret.

Århusianerne startede som lyn og torden, og var hjemmeholdet overlegent både i spilovertag samt i antal af chancer.

Men man skulle frem til midt i halvlegen, inden dette blev udnyttet. Jeremiah White sender en dyb aflevering af sted til Dioh Williams, og på elegant vis får han afdriblet sin direkte modstander med et lille vip. Samtidig med det holder han endnu en væk med sin fysiske styrke og sender bolden forbi en fremstormende Kevin Stuhr Ellegaard og med denne aktion bringer han AGF i front.

Efter scoringen trækker AGF sig lidt tilbage på banen, og Randers FC sætter sig på spillet samt chancerne. Her er Thomas Dalgaard den store synder af oplagte scoringsmuligheder. Den største kommer i kampens 34. minut, hvor den tidligere AGFer Søren Pedersen med en lang og dyb aflevering spiller hjemmeholdets topscorer helt fri i feltet, og hvis det ikke var for en velspillende Steffen Rasmussen i AGF-målet, ville der have været balance i tingene.

Kort før pausefløjtet får Randers FC endnu en stor mulighed for at bringe sig tilbage i kampen, da Kenneth Møller Pedersen knalder bolden på undersiden af overliggeren og herefter springer i spil igen. På trods af et kraftigt pres, som udmundede sig i flere halve chancer, er det Graulund og co. der kan gå til pause med en 1-0 føring

Fra anden halvlegs start havde hjemmeholdet fundet langt større aggressivitet frem og var samtidig mere offensiv indstillet. Men AGFerne havde styr på defensiven, så det lykkes aldrig kronjyderne at blive rigtig farlige.

Det gav nærmest den modsatte effekt, da AGF kunne spille på kontra og her var Dioh Williams, Jerry Lucena og Jeremiah White konstant farlige. Også anfører Peter Graulund kom frem til et par chancer, og i slutminutterne burde han have lukket og slukket, da han i fri position lidt ude i venstre side er helt alene med Kevin Stuhr Ellegaard, men afslutningen går forbi mål.

Set over alle 90. minutter lykkedes det ikke Randers FC at sætte dagsordenen eller at være dominerende. Det var derfor fuldt fortjent, at det var cheftræner Ove Pedersen tropper, der tog alle tre point. Det var blot AGFs anden sejr i denne sæson, og med dagens tre point, kan smilene igen findes frem i det århusianske, da det bringer dem op over nedrykningsstregen.

Få notifikation
Notifikation ved
35 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolaj Oldenburg
15 år siden

SEJR!!!! Så Fantastisk! Også kan stig hvis bare lukke munden en anden gang [lol]:k:k

Keep Playing GF
15 år siden

Så fik vi bevist vi er storebror

Lennart
15 år siden

[jump][jump]

Always AGF
15 år siden

Super 1. halvleg… meeen lidt trætte/presset i 2. halvleg… vigtige 3 point :k:k:k

Indersiden
15 år siden

Fremragende holdopstilling idag, men hvorfor skulle Plejdrup ind..?
Brug ham på 2. holdet hvis han er god nok.

GoonerGF
15 år siden

Iøvrigt super kamp af Steffen(- en enkelt skovtur) og af Ulrik. Jeg har været skeptisk overfor begge, men det fik de gjort til skamme idag:k:k:k

Nikolaj Oldenburg
15 år siden

Fedt at Kure for spilletid! godt at have et gensyn med ham igen!! :k

XanderGf
15 år siden

DIOH.. Du er klasse….

Flo4ever-10
15 år siden

Kanon kamp af Dioh[jump][jump][jump]

mrvertigo
15 år siden

Fantastisk mål af Dioh. Og rigtig god kamp af Lindkvist… han virker tændt og giver sig 100% i nærkampene. Gjesing gjorde det også rigtig godt på en lidt uvant venstre-midt.

Thomas Koudal_868
15 år siden

Lindkvist var fantastisk idag og det samme må siges om Dioh.
Men Jeg forstår ikke hvorfor wihte skulle ud istedet for Valancia. Håber Wihte var træt, ellers var det håbløst at tage ham ud. Valancia skuffer mig gang på gang. Hvorfor er det vi har købt ham?

smd
smd
15 år siden

Gjessing var piv ringe og fornuftig udskiftning.

Nikolaj Oldenburg
15 år siden

Synes nu gjesing gjorde det udmærket![think]

stjernen
15 år siden

Vil give Nikolaj Oldenburg ret, Gjesing spillede en god kamp og syns det var en skam at skifte ham ud.

carpe_diem82
15 år siden

Gjesing spillede godt, da han bidrog meget til forsvaret, og midtbanen, hvilket gav Lucena og Lumb muliglighed for at være mere offensive.

Han spillede samme rolle, som Pleidrup normalt gør, og det er sådan Ove ønsker, at de skal spille :k

LuckyStrike
15 år siden

Hvad syntes i om graulunds præstation???

Nikolaj Oldenburg
15 år siden

Jeg synes graulund spillede af helvede til de første 80 minutter!

LuckyStrike
15 år siden

Må indrømme at jeg gerne snart vil se Høegh, dembele, beck andersen eller vester graulund trænger til en pause

carpe_diem82
15 år siden

Jeg synes Graulund var god som fløj. Som angriber var han ikke meget værd

stainboy
15 år siden

Dioh min Dioh!!! – Han er jo iskold denne hviii'e Snoop Dog! Men Graulund, kom nu med et mål… Ikke godt nok. Og hvad med Valencia – status på ham er jo nærmest skuffelse.

StolteAGF2
15 år siden

Lindkvist, White og Williams spiller alle tre fremragende virkelig klasse, det var sg u godt at se :k[jump]

Nikolaj Oldenburg
15 år siden

Synes ellers Valencia gjorde det okay idag! han brød et par angreb og slog nogle ok indlæg!

arsenal
15 år siden

Konklusion: Graulund og pleidrup er pt ikke gode nok til ligaen, ned på 2. holdet med dem!!!

gf af hjertet
15 år siden

Fordi Graulund ikke har scoret i noget tid betyder det ikke at han skal ud, rykkes ned eller whatever, efter min mening. Det vigtige er at han KOMMER frem til chancer og kæmper som en vild! – og det gør han altså!
Det skal nok komme Graulund!!
og vigtige 3 point i dag :k

Nikolaj Oldenburg
15 år siden

Jeg er nu ikke helt enig i dig gf af hjertet, synes nu ikek graulund kæmper mere end de andre idag! og han ødelagde også en hvis del gode kontrachancer ved at stille sig i offside! vi kan jo se hvordan det gik da vi bare kom frem til chancer uden at score! sådan har det været det meste af sæsonen! Jeg kan ikke rigtigt se hvad vi skal bruge en angriber til der hverken scorer mål eller lægger op til mål! [think]

Livercool
15 år siden

Jeg synes det virkede som om Graulund var lidt utilfreds med at Dioh i flere siuationer i anden halvleg. Jeg håber ikke der kommer nogen negative gnidninger der. Jeg tror dog ikke det varer længe før de finder et rigtig godt samarbejde, og så kommer der mange mål fra Graulund. Der er ingen tvivl om at Dioh vil komme til at betyde at Graulund får meget mere plads end han har haft hidtil i sæsonen, og når han først får hul på bylden igen, så bliver det et rigtig giftigt angreb.

Nikolaj Oldenburg
15 år siden

Graulund har ingen grund til at være utilfreds med Dioh.. Han spillede jo selv til dumpekarakter!

LasseGN
15 år siden

"Heller ikke AGF spillede nogen stor kamp. Men Dioh Williams gjorde. Han var fremragende."
Fantastisk!

Vantage
15 år siden

Det er ellers en noget markant konklusion du kommer frem til der, Arsenal. Hvis du ligger mærke til det, så har Randers stort set intet i AGFs venstre side efter, at Pleidrup kommer ind. Jeg synes det er tamt at konkludere at Pleidrup ikke er god nok til ligaen. Jeg så ham til enhver tid Pleidrup på banen frem for White.

vieri
15 år siden

fantastisk dejligt med 3 point idag selvom det ikke er overraskende da vi på papiret er mindst ligeså gode som hestene. Også herligt at se vi er klar fra start tændte og motiverede. Dioh fantastisk debut havde dog kun luft til 70 min idag , men det bliver bedre:k Graulund virker helt ved siden af sig selv og leverer kun varen i sidste 10 min – trænger snart til en pause på bænken. Til sidst fatter ikke udskiftningen af Gjesing med Pleidrup -endnu en taktisk brøler af Ove P der dog skal have ros for at spillerne er klar fra… Læs mere »

arsenal
15 år siden

– Er du fra Falster eller bare i familie med Pleidrup?? At fortrække pelidrup frem for white er det mest tåbelige jeg har hørt idag!! Pleidup skaber intet efter han kommer på banen, han begår et stort frispark og virker uoplagt…white gjorde det sku godt idag, og at sætte ham på bænken ville da være en katastrofe når alternativet hedder Pleidup

zcml
15 år siden

Tror også det vil gavne Graulund med en tur på bænken. Det er bestemt ikke noget han vil være tilfreds, så mon ikke det kan vække noget ærgerighed i ham, så han vil kæmpe en vis legmesdel ud af bukserne for at bevise, at den plads er hans.
Og forhåbeligt gefinde skarpheden derigennem. For det begynden næsten at blive pinligt med de chancer han brænder.

SeeS
15 år siden

Jeg tror Graulund vil føle presset og kæmpe for sin plads… ind til nu har forsvaret kun skullet koncentrere sig om at holde ham… nu er der en anden at fokusere på og så får han mere plads… scoringerne skal nok komme

Lars Elstrup
15 år siden

Jeg havde SÃ. mange tømmermænd da vi kom og der var INGEN steder hvor man lige kunne få lidt luft.. Puuuh… MEN,MEN,MEN Det var en fantastisk søndag alligevel!! :k

Glory Glory Dioh Williams, Glory Glory Dioh Williams!

Shuffle
15 år siden

Hestene siger Doh – Ã.rhus siger Dioh