AGF har vist stor styrke i denne sæson

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Dette er sponsoreret indhold

Der er rigtig god stemning i Aarhus for tiden, og det skyldes blandt andet de flotte sportslige præstationer, som hele byens fodboldhold har leveret i Superligaen. Efter 11 runder af indeværende sæson ser det ud til, at AGF er ved at være tilbage på det niveau, som klubben selv mener, at de bør være på. Klubbens selvforståelse er stor, og troen på tingene er ikke blevet mindre af, at holdet i øjeblikket har indtaget en flot tredjeplads i Superligaen.

Der er kun gode grunde til at se “De Hviie” i aktion

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi snart nærmer os december. Når det er december, får mange danskere forfærdeligt travlt, da der skal købes pakker og gaver til venner og familie. Det forholder sig således, at AGF har hele tre kampe i december, hvoraf to af kampene er på udebane. De skal blandt andet møde FC Midtjylland i Herning, hvortil de også skal på besøg i Esbjerg. I den forbindelse vil det være dejligt, hvis du kan få overstået de mange gaveindkøb hurtigst muligt. Heldigvis står Black Friday 2019 for døren, hvor mange danskere har vane for at klare en stor del af julegaveindkøbene. Det kan du ligeledes overveje at gøre, således at du kan rejse land og rige rundt for at se AGF komme godt på vinterpause. Hvis du følger ovenstående link, finder du et katalog, som viser dig et stort udvalg af virksomheder, der har gode tilbud på Black Friday.

AGF skal fortsætte den gode stime mod Randers FC

I de seneste seks kampe i Superligaen, er det blevet til seks sejre for David Nielsens tropper. Det har sendt AGF mod toppen af tabellen, hvor de på nuværende tidspunkt kun er seks point bag førstepladsen, som i øjeblikket tilhører FC Midtjylland. I de seks sejre er hold som Brøndby, AaB, Esbjerg og FC Nordsjælland blevet besejret. Flere af kampene er endda blevet vundet på overbevisende vis, hvor AGF eksempelvis vandt med 0-3 på Brøndby Stadion. Nu skal “De Hviie” se, om de kan fortsætte den flotte stime, når de i weekenden drager til Randers, hvor der venter et ægte lokalopgør. De seneste to gange, at AGF og Randers har mødt hinanden, er det endt 1-1.

Kan AGF vinde metal i år?

Efter at have set AGF i denne sæson, vil mange AGF-fans sandsynligvis sige, at der er gode muligheder for at vinde medaljer i år. Håbet er i hvert fald intakt, hvilket både gælder i Superligaen, men også i Sydbank Pokalen, hvor AGF stadigvæk er med. Der er dog lang tid tilbage af indeværende sæson, hvorfor det i første omgang handler om at slutte i top seks, således at holdet kan deltage i slutspillet frem for nedrykningsspillet. Lykkes det, kan vi begynde at tale om, hvorvidt det første sæt Superliga-medaljer siden sæsonen 1996/97 kommer til at havne i Aarhus. Derudover er AGF ligeledes med i fjerde runde af pokalturneringen, hvorfor der også er potentielle medaljer – og en pokal – at kæmpe for der, hvis holdet kan nå hele vejen til Parken.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments