AGF har fået den værst tænkelige sæsonstart

1

Selvom det nok må siges at være lige tideligt nok at begynde at male fanden på væggen efter blot fire Superligakampe, må man sige, at AGF’s sæsonstart har været alt andet end overbevisende. Ét point ud af 12 mulige er, hvad det er blevet til for de hvidklædte fra Aarhus. Derfor skal der nye boller på suppen, de næste gange de skal i kamp, hvis de skal holde fast i håbet om en top seks placering. 

Heldet har ikke været på deres side

Hvis du søger en uddannelse, der kan give mere indhold i tilværelsen end kun at følge med i AGF’s kampe, har Lasota en række spændende muligheder. Man kan nemlig som AGF fan ofte få brug for at få tankerne hen på noget andet, og denne sæson har som sagt ikke været anderledes. Kun et 2-2 resultat ude mod Hobro er, hvad der har skaffet holdet point i år. Det skal dog siges, at AGF i den grad havde chancerne til at vinde kampen. De tre resterende kampe har endt i snævre nederlag, og ligeledes kunne AGF med lidt mere skarphed foran mål sagtens have trukket sig sejrrigt ud af et par af opgørene. Det vidner selvfølgelig om manglende kvalitet, men ser man lidt nærmere på de fire opgør, kan man også sagtens argumentere for, at det måske i højere grad vidner om en uheldig periode, hvor marginalerne er gået imod AGF. 

Tid til at give chancer til bænkevarmerne 

På papiret må det siges, at AGF har en bredere trup, end de hold de ligger side om side med lige nu i tabellen. Efter fire skuffende resultater er det derfor måske på tide, at man begynder at se mere til nogle af de spillere, der ikke har fået mange minutter i sæsonen indtil videre. Cheftræner, David Nielsen, har nemlig i høj grad stolet på den samme kerne af spillere i sæsonstarten, men uden held. Forårets helt store profil, Patrick Mortensen, har endnu sit første sæsonmål til gode, så måske er det tid til at give ham en lille pause og tilbyde unge Alexander Ammitzbøll en chance for at imponere. Ligeledes sidder anfører Niklas Backman stadig på bænken på trods af, at AGF’s forsvar har for vane at lukke langt færre mål ind, når han er med på banen. 

David Nielsen skal have lavet et par finjusteringer

Som sagt har AGF i de fire første kampe haft chancerne og spillet til mere end blot et enkelt point, men det kan de altså ikke bruge til særligt meget lige nu. Derfor er det eneste, de kan gøre, at arbejde med de områder, der skal forbedres. De har først og fremmest ikke været skarpe nok foran mål, hvilket de skal have gjort noget ved. Mange lovende angreb er også løbet ud i sandet, så David Nielsen bliver nødt til at se på, hvad de kan gøre bedre offensivt i de afgørende øjeblikke. Desuden har de heller ikke holdt nullet endnu, så det er selvfølgelig også noget, de skal have kigget nærmere på og forbedret.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
wartague
1 år siden

Var det den artikel i glemte at poste for 3 uger siden, eller var det bare fordi i virkelig manglede et sted at putte den der reklame for Lasota ind?