AGF gjorde sit – Men desværre ingen hjælp i Aalborg

Skrevet den 7. maj 2017 - 17:51 af

Der var spænding over hele linien, da AGF i dag fik besøg af Viborg. Rammerne var perfekte, høj sol over Aarhus, varme og masser af tilskuere på lægterne. Ikke mindst en kamp mellem to hold, der kunne sikre sig overlevelse i Superligaen med en sejr, hvis AaB vel og mærke gav en hånd med i Aalborg.

Det var AGF der startede bedst ud, da kampen blev fløjtet i gang, hvor især Elmar Bjarnason var i hopla og i den grad viste fight og tænding.

Kasper Junker havde en rigtig god mulighed midt i første halvleg, som han nok burde have sparket i kassen, ligesom Elmar Bjarnason efter få minutter havde en god afslutning på mål.

I den anden kamp bragte Silkeborg sig hurtigt foran, og det var meget vel det, der fik kampen i Aarhus til at ændre karakter. Viborg havde ikke meget at byde ind med i første halvleg, hvor de chancer de fik, hovedsageligt blev skabt efter personlige AGF fejl.

De to hold gik til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg fortsatte AGF med at dominere, og det var lige ved at blive rigtig farligt, da Mustafa Amini afsluttede efter 54 minutter. Amini fik dog ikke et ordentligt træf på bolden, som sikkert blev reddet af Viborgs keeper.

Efter knap en times spil vurderede Glen Riddersholm, at der skulle ske noget i offensiven, og han erstattede derfor Bundu med Danny Olsen.

Hjørnespark til AGF efter 67 minutter, Jens Stage kom højest på bolden, som endte hos Bjørn Daniel Sverrison, der sparkede den sikkert i mål.

Blot tre minutter efter burde det have været 2-0. Martin Spelmann spiller Kasper Junker helt fri, men den unge AGF’er formår ikke at få bolden i mål. Han kommer dog først på riposten og sender den ind på stregen til Spelmann, der af ukendelige årsager ikke formår at prikke den i mål.

I det 83. minut blev en småskadet Dino Mikanovic skiftet ud, og han blev erstattet af Niklas Backman, der fik sine første minutter for AGF i foråret.

Der var lagt tre minutter til på Ceres Park, og det samme var tilfældet i Aalborg, hvor AGF fortsat skulle bruge en AaB scoring for at få 2. pladsen i Gruppe 2.

AGF formåede selv at holde føringen hjem, men fik desværre ingen hjælp i Aalborg, hvor AaB tabte med 0-1 til Silkeborg. Det betyder, at AGF skal ud i afgørende play-off kampe mod Esbjerg.

15.734 var mødt frem på Ceres Park til søndagens brag mellem AGF og Viborg.

Hverken Elmar Bjarnason eller Spelmann er tilgængelige i den næste kamp, da de begge fik karantæne.

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Man kan ikke forvente hjælp fra en konkurrerende klub. For det første er det naturligt at AaB ikke er der 100% når de ikke har noget at spille for, sådan vil det være for alle hold, for det andet kan man ikke fortænke dem i, hellere at ville have SIF end os med over i næste runde, hvis det er det, de vil – når nu vi har givet dem muligheden for at bestemme udfaldet for os. Vi må så bare håbe, at vi rent faktisk er formstærke, og at det ikke bare er et eksempel på det vi kender så godt, nemlig at GF kun præsterer fint, når det alligevel er for sent og derfor ikke rigtigt gælder noget.

 2. Er det ikke bare som det altid er med AGF. Igen og igen finder spillerne og ledelsen alt for sent ud af hvordan virkeligheden i realiteten ser ud. Men det er selvfølgelig også svært, når ledelsen har indoktrineret spillerne til at tro, at top 6 stadig er realistisk trods en pladsering langt derfra.

 3. Og så skal AGF at lige få forlænget med Thomas Juel Nielsen ASAP !!!! Hold nu kæft en kriger, og ikke mindst en overraskelse af en anden verden……syntes personlig det lignede panik da han blev hentet, men han har vist sig som en klar forstærkning

 4. Ja, det er deres egen skyld, eller måske Glens, at man ikke så “skriften på væggen” tidligere, men det er fan’me ærgerligt, at vi ikke lige holdt nullet også i den første kamp mod AaB, eller lige fik sat en enkelt pind ind til uafgjort.
  Det éne point ville i stedet ha’ givet os 1. pladsen (Ok. AaB ville så ha’ haft mere at spille for i sidste runde end bare 1. pladsen, men i hvert fald ville det ha’ reddet os)!

  Nu må vi så alligevel ud i de nedrykningskampe vi havde forberedt os på. Og kan så i stedet trøste os med at vi går ind til dem som det mest formstærke hold (ikke at det før har hjulpet os, men man har jo lov at håbe denne gang).
  I hvert fald er jeg fortrøstningsfuld på at vi klarer den!

 5. I øvrigt! Hvordan stiller vi op næste gang; nu, hvor Spelmann, og Bjarnason har karantæne?

  Det mest oplagte vil være at sætte Danny ind, hvis han er klar til evt. at spille en hel kamp. Og så kunne man sætte DAP ind centralt, og rykke Sverrisson eller Amini ud på kanten.
  Eller skal vi i stedet satse på at ændre i den backkæde, der har virket, og sætte Backman eller Rask ind centralt, Juelsgård ud på backen igen, og Stage op på en af kanterne?
  Eller måske en helt tredje løsning?

 6. Med de kritiske briller på, så er det ikke godt for spændingen i den nye ligastruktur at stillingen i nedrykningspuljen forblev stort set uændret selvom både AGF og Viborg hentede klart flere point den AaB og SIF.

  Der var måske nok lidt spænding inden sidste spillerunde, men den var vel begrænset. Når puljens nr. 1 og 2 er planlagt til at skulle møde hinanden i sidste spillerunde, så gør man fra turneringsudvalget sit til at punktere spændingen i puljen, det vil kunne ske ofte at puljens 1’er og 2’er ikke har nogen grund til at ødelægge det for hinanden, og derfor ikke spiller sin chance.

  Det havde da været mere interessant at se f.eks. AaB – Sif i forrige runde hvor de begge havde noget at spille for, og hvor vinderen af opgøret kunne redde livet i superligaen.

 7. Tænk hvis FCK skulle spille playoff med BIF, FCM og LBK om guldet. Den her nye struktur giver ingen mening, og er sportslig unfair. EFB med 29 point er næsten lige så godt stillet som os med 37 point. Det er jo helt til grin. Heldigvis er vi i bedre form, og har en lille fordel i udebane i første kamp, men strukturen er komplet unfair når det kommer til nedrykningspillet…

  1. Enig, Schmidt…..det ville også være dybt uretfærdigt overfor FCK om de skulle mod de øvrige 3 i ” bedst af 2 kampe “…..en sæson er….en sæson……men de pengeliderlige og tvseere hungrende betalingskanaler jo vilde med sådan noget.

 8. – hvorfor taler man om Spellllmann og Superman ?
  AGF bruger 115 Mill. kr. om året på, at ligge i bunden af SL…
  Jeg har endnu ikke set en eneste herinde på siden, der har gået på Handelshøjskolen – og kan forklare hvordan AGF med et budget på 115 Mill. kr. (ifg. halvårsregnskabet) om året ligger på en 12. plads, når fx Lyngby med et budget på kun 40 Mill. kr. om året ligger på en 3. plads…???
  Man taler meget om, her på siden – om vi mangler en ny 6. mand eller en ny målmand – men hvorfor er det ikke nogen herinde der ved noget om fodbold ???
  Vi sagde i sommerperioden farvel til 11 spillere og goddag til 12 nye spillere (ref. seneste halvårsregnskab) – det vil sige – et helt nyt hold har vi købt…
  Så skal man vel ikke diskutere, om vi kan have en ny 6. eller målmand???
  Eller en ny kant – nej vi har købt et helt nyt fodboldhold (ifg. de internationale FIFA regler, må der kun være 11 mand på banen af gangen) og vi har købt 12 nye – så der er een i reserve…
  Hvis vi efter et sådan indkøb ender med at spille nedrykningskampe – ja – så kan de fleste (forhåbentlig), se, at der er noget galt…
  Jeg mener – som mange andre jeg har talt med, på diverse tankstationer, at når de ODDSèr på, at AGF taber eller spiller uafgjort – at det må være noget galt med Bestyrelsen / Direktionen, at det kan gå så galt…
  Der er 30 år siden, at vi sidst fik en Guldmedalje og de 7,500 kr. som jeg købte aktie for i 1988 er nu 9 kroner værd – dvs. at jeg ikke er i stand til at købe en CERES Øl på en tankstation for mine aktier…
  Trist – men fakta…

  1. …men pengene er gået til et ” godt formål ” vi har adskillige fora´er for brokhoveder – mig selv inklusive 🙂

  2. Det handler vel primært om godt købmandsskab, og som sådan bør spørgsmålet vel gå til eksempelvis JYSK. Handeslshøjskolen beskæftiger sig med teori og ikke smudsigt praktik.

Skriv et svar