AGF: Fredberg får en rolle i det nye setup

19

AGF har i dag sagt farvel til sportschef Brian Steen Nielsen og direktør Jan Christensen.

Cheftræner Jesper Fredberg, der har sået i spidsen for århusianerne i det meste af foråret, er dog ikke på vej ud af klubben. Den unge træner stopper formentlig som cheftræner, men får en anden rolle i det nye trænersetup, der præsenteres indenfor nogle uger.

Det bekræfter formand Lars Fournais overfor Bold.dk uden at ville røbe, hvilken rolle Fredberg får:

– Det kan jeg ikke kommentere på. Men Jesper får en rolle i det nye setup. Han har gjort det godt for os.

– Vi vil gerne hurtigt tilbage. Men vi vil tilbage på et solidt og bæredygtigt grundlag. Det er rigtig vigtigt for os. Derfor er det også vigtigt, at vi giver os god tid til det her. Vi skal gerne tilbage mere solidt, end vi åbenbart kom tilbage sidste gang, siger Lars Fournais til bold.dk.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
kasper1509
Bruger

Han skal i hvert fald ikke være træner! For han besidder da ingen taktisk forståelse overhovedet!

grind88
Bruger

JA, 4-1-4-1 og de mange sejre og det fantastiske angrebsbold, som holder clean sheets og giver scoringer i et sandt inferno er helt sikkert noget, man skal bygge videre på. Fucking idiot!!! "Han har gjort det godt for os". Den sætning er jo så retarderet, og tegner et billede af en mand blottet for ambitioner.

Rant over.

MC
Bruger

Jeg synes også at den sætning er decideret skræmmende:
– Det kan jeg ikke kommentere på. Men Jesper får en rolle i det nye setup. Han har gjort det godt for os.
En ting er at de mener at han skal blive i klubben, men at han har gjort det godt må kandidere til at blive den dummeste udtalelse nogensinde, og gør mig meget bange for hvor meget nyt der egentlig bliver i "Det nye AGF".

Luke2000
Bruger

Kan virkelig ikke se hvorfor, Vi gider ikke spille den slagt fodbold som Fredberg står for hvorfor så beholde ham.
Seriøst gider ikke mere, hvad kan der ske ved at spille offensivt, at vi taber mere….. Sat på et bræt, heller midten af 1 division med offensivt fodbold end superligaen med dødsyg offensivt bold som nu.

Ceres
Bruger

Så er vores nye sportschef nok fundet… det er jo en billig løsning… LOL
.

Schmidt
Bruger

Han kan måske få lov at vande plænen, træner bør han ikke være og så er jeg egentlig ligeglad med niveauet. Holder man så dumstædigt fast i noget der ikke fungerer har man ikke de rette taktiske evner, og bør finde på noget andet.

Fanoe
Bruger

Fyr Bugge og ansæt Fredberg som A+ træner.. Han viste jo at han havde helt styr på det U19 hold og han kan da umuligt gøre det dårligere end Bugge…

Zane1204
Bruger

Er det ikke noget med at AGF er ved at prøve sig med pigehold? måske U12-13 er lige ham.

Aarhus8260
Bruger

Jeg foreslå, at han bliver banemand på Fredensvang. Måske kan han male klubhuset. Træner skal han ikke være. Han har ingen realitetssans, og mener vel stadig, vi har en chance for at undgå nedrykning.

Schmidt
Bruger

Aarhus8260: Hvis nu det viser sig både SE og AAB har brugt ulovlige spillere så…;)

Loftus
Bruger

Han skal da have et job i en af pølseboderne.

cv
Bruger

Han bliver enten som assistent eller ny talentchef i stedet for Bugge. I tilfælde af det sidste, så får han ekstra fokus på scoutingen på det danske marked. Bare et gæt.

Arctic
Bruger

Problemet med at "få chancen" er, at man ikke kan gemme sig i baggrunden længere. Man finder ud af hvad personen virkelig er værd. Enten har man talent eller ikke. Fredberg kunne ikke tilføre holdet noget.

petersen100
Bruger

Han kan max. blive træner for miniputterne… Den mand skal ikke i nærheden af 1. holdet efter min mening.

En omvandrende joke!!

Beikes
Bruger

Jeg magter det ikke..

nf
Bruger

Det lyder helt ok, hvis man finder et job til ham, han kan magte. Fordi han ikke duede som cheftræner, kan han jo sagtens være god til andre ting. Det falder jo primært tilbage på dem, der anbefalede og udnævnte ham til cheftræner, at de i den grad fejlbedømte hans evner.

gffan17
Bruger

Fredberg har helt sikkert ikke vist sig opgaven voksen som cheftræner. Magen til grinagtigt pointgennemsnit skal man lede længe efter. Men når det er sagt, så fik han en pisse svær opgave. Han blev præsenteret en trup fuldstændig uden energi eller angriber og han fik ingen tid til at sætte sit præg på truppen. Han virker oprigtig vellidt i truppen og det er helt sikkert en egenskab. Der hvor jeg mener han falder mest igennem, er hans vindervilje og mangel på perfektionisme. En topprofessionel fodboldtræner er aldrig tilfreds! Der er altid ting der skal rettes og forbedres, selv når man… Læs mere »

starks
Bruger

Ingen halve løsninger. Få nu ryddet ordentligt op. Ud med Bugge. Den nye sportsdirektør/træner må vurdere om Fredberg skal være en del af holdet.

bacher
Bruger

Ja enig med starks: start fra år 0, nu er chancen der for at skabe en ordentlig fodboldklub. Det gælder også bestyrelsen. Læste også, at JC fortsat skal fingere som rådgiver for bestyrelsen. Hvad betyder det? Endnu en halv løsning blandt de indspiste og uduelige? Ak ja, i de blindes rige (det gamle AGF) er den enøjede konge (lars fournais)! Vi må alle holde bestyrelsen fast på, at nu er det nye tider, ellers går det rivende galt igen igen. Så få nu de rigtige folk ind!