AGF fortsætter med at imponere

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Dette er sponsoreret indhold

Er du tilhænger af AGF, kan det være svært at få hænderne ned i øjeblikket. Der er ikke meget negativt at sige om David Nielsens tropper, som bliver ved med at imponere. I øjeblikket er AGF nemlig en del af det fineste selskab i Superligaen. Det er længe siden, at “De Hviie” har haft så god en placering i ligaen efter de første 11 kampe. Spørgsmålet er, om den stolte klub fra Fredensvang kan fortsætte med at levere de flotte præstationer?

Du bør prioritere at se AGFs kampe

Hvis du har et kærlighedsforhold til AGF, er der ikke nogen tvivl om, at du skal se holdet spille deres kampe. Det kan du eksempelvis gøre ved at støtte holdet både på hjemme- og udebane, men du kan også se kampene hjemme foran fjernsynet. Hvis du skal have tid til at se David Nielsens tropper hver gang, at de er i kamp, må du finde andre tidspunkter, hvor du kan klare de praktiske gøremål i hjemmet. Du bør sørge for at få vasket bilen, støvsuget stuen og gjort badeværelset rent, inden at du nærmer dig en kampdag. Hvis du har større og mere tidskrævende projekter, der skal ordnes, kan det være, at du skal overveje at få professionel hjælp. Du skal måske have ordnet din bordplade, hvorfor du eksempelvis kan søge hjælp hos Slib bordpladen. Slibning af marmor bordplade er Slib bordpladen nemlig eksperter i, hvorfor de kan hjælpe dig, således at du får mere tid til at se fodbold.

Fantastisk stime i Superligaen

Det er længe siden, at AGF har blandet sig i det fineste selskab, hvor der er medaljer på spil. Der er selvfølgelig lang tid til, at sæsonen slutter, hvorfor meget kan nå at ændre sig. Det er dog lang tid siden, at AGF har vundet metal. Sidst AGF vandt medaljer i Superligaen var i slutningen af 90’erne, hvor det blev til en bronzemedalje. Hele Aarhus er derfor sultne efter nye triumfer. Måske bliver det i år, at AGF igen vinder medaljer? “De Hviie” har i hvert fald vundet de sidste seks kampe i Superligaen, hvor blandt andet Brøndby, AaB, OB og FC Nordsjælland er blevet besejret. Den flotte stime er naturligvis forklaringen på, at AGF i øjeblikket har indtaget tredjepladsen – kun seks point bag førerholdet FC Midtjylland. 

AGF lever stadig i Sydbank Pokalen

De mange AGF-fans kan yderligere glæde sig over, at holdet stadig er med i Sydbank Pokalen. Det er dog ikke helt uden problemer, at “De Hviie” er kommet videre til fjerde runde. I både anden og tredje runde har AGF været ude i forlænget spilletid, hvor de har mødt væsentligt dårligere hold end dem selv. AGF har dog trukket det længste strå i begge kampe – senest mod lillebror VSK Aarhus fra 2. Division. Derfor står truppen nu klar i pokalturneringens fjerde runde, hvor de skal møde OB hjemme på Ceres Park. Senest de to hold mødte hinanden, vandt AGF med 1-2 i Odense. 

Hvis “De Hviie” kan holde fast i deres gode form, er der relativt gode chance for, at de kan nå hele vejen til Parken.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments