AGF forlænger med Sebastian Hausner

0

AGF har sikret den unge forsvarsspiller endnu fire år, så nu er der god mulighed for at få udviklet det blot 19-årige stortalent. 

Han har spillet i AGF, siden han var U15-spiller, og hans fodboldfremtid vil også de næste mange år være på Fredensvang.

19-årige Sebastian Hausner har i dag sat sin signatur på en kontraktforlængelse, der gælder til 31. december 2023.

Hausner gav i foråret prøver på sine defensive kvaliteter, da han fik sin Superliga-debut og fuld spilletid i seks kampe – endda i flere af kampene på en lidt uvant plads som højre back. I opstarten til den nye sæson har den 187 centimeter høje midtstopper bygget yderligere på, og den positive udvikling bliver nu belønnet med en lang aftale.

“Hausner udvikler sig støt og roligt i den rigtige retning som fodboldspiller. Som vi så i foråret specielt efter gentagne optrædender på Superliga-mandskabet, fremstår han som en mere modnet spiller nu – dog endnu ikke færdigudviklet, hvorfor vi også har lavet en lang aftale med ham,” siger sportschef Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

Sportschefen er tilfreds med, at den unge forsvarsspiller har valgt at takke ja til en lang aftale.

“Det er altid glædeligt, når vores egne spillere viser sult, lyst og commitment til at være en del af AGF i mange år frem og har tiltro til, at AGF er det rette sted for dem til at udvikle sig og tage de næste skridt i deres karriere. Vi tror på, at Hausner har de kvaliteter, der skal til for at blive en dygtig forsvarsspiller i AGF, og vi glæder os til at følge hans udvikling i de kommende år.”

Sebastian Hausner, der er U19-landsholdsspiller, blev for to år siden i en alder af 17 år rykket op i A-truppen. Han står noteret for syv kampe for AGF.

Artiklen er produceret af og er i samarbejde med LokalAvisen Aarhus

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments