AGF forlænger med Emil Scheel

6

AGFs unge midtbanespiller Emil Scheel har forlænget sin kontrakt, der nu gælder frem til sommeren 2014.

Den tidligere Lyngby-spiller har i denne sæson fået flere indhop, hvor han har præsteret på et flot niveau med sin store styrke og drive.

Scheel er ikke overraskende glad for den nye aftale.

“Jeg er rigtig glad for, at klubben har villet forlænge, inden vi gik ind i det sidste halve år af min gamle aftale. Det giver et praj om, at man gerne vil holde fast i mig og ikke risikere, at jeg kunne blive fristet af andre muligheder. Det tager jeg som et stort skulderklap,” siger Scheel til AGF.dk.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Steen6372
9 år siden

Godt med denne forlængelse! Jeg synes Scheel har vist stor fremgang i 2012.

Scheel står selvfølgelig lidt i skyggen af Sloth og til dels Martin J., men allerede om et halvt år kan de to godt være fortid i klubben.

nbngf
9 år siden

Super. Så er Franz, SP, og Seel i hus.
Søren Berg og Gravhunden er væk.Mark er væk
Moldskred er nok også væk inden 1 kamp. (Det håber jeg da)
Martin forlænger vel ikke. Hvis han overhovdet kommer i kamp til fåråret.
Alte Kikker vel også efter en anden klub. (Håber jeg ikke)
Det er jo 6 gamle fra "øverste hylde" der er erstattet af unge.
Jeg tror at vi skal passe på at vi kke vi mister al erfaring.

Jeg tror aldrig Seel bliver en spiller vi kommer til at tjæne penge på.

Steen6372
9 år siden

Næh, Scheel er vel en spiller, som vi skal håbe på, kan opnå et godt stabilt superliganiveau. Lidt som Kure eller Lucena. Men det er jo også fint nok. Der skal nok blive brug for ham.

vieri
9 år siden

Det er aldrig til at vide hvilke spillere AGF kommer til at tjene penge på . Hvis vi kunne tjene 7,5 mill kr på Mike Tullberg så kan vi også potentielt tjene penge på Emil Scheel .

Er iøvrigt glad for at vi også fik forlænget med Scheel . han bliver en vigtig back up til foråret , hvor han nok skal få spilletid.

letager
9 år siden

Scheel er en rigtig fin breddespiller, og er med til at sikre et højere niveau til træning end en u19 spiller ville gøre, så set i det lys er det jo en rigtig fin forlængelse.
Men en spiller til start 11'eren tvivler jeg nu lidt på at han bliver. Men han har dog gjort det okay når han har været med, og han må gerne gøre min fornemmelse til skamme:) Desuden virker han som om at han passer godt ind i truppen, og bidrager med god stemning. Det er også rigtig vigtigt!

Holger danske
9 år siden

Scheel er en rigtig GF'er på trods af, at han ikke har været her længe. Han arbejder sten hårdt og ofre sig, lidt ligesom Kure. Dog kæmper han om pladsen med en anden fighter – Kasper Povlsen, hvorfor Scheel først får en fast startplads når/hvis KP bliver solgt.