AGF Esport er en realitet

Skrevet den 6. januar 2018 - 07:14 af

AGF har i samarbejde med Systematic indkaldt til pressemøde på tirsdag, hvor de med egne ord, løfter sløret for et nyt stort esportsprojekt under navnet AGF Esport.

Pressemeddelelsen lyder:

Under mottoet; “More than gaming” får AGF Esport fokus på talentudvikling og bliver i denne form det første af sin slags i Danmark.

Pressemødet finder sted på Systematic, i Aarhus tirsdag den 9. januar kl. 14. Eventuelle interesserede er velkommen til at kigge forbi. På dagen vil vi også udsende mere udførlig information om det nye projekt.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Tvivler på det ændrer det store for fodboldklubben, AGF.
  Jeg er på ingen måde fan af E-sport, men det er en massiv branche som ikke nødvendigvis kræver en masse for at komme igang med. Læg dertil eksponeringen overfor et yngre publikum som i stigende grad følger E-sport.
  Det er en fin investering som for den normale fan ikke kommer til at gøre en forskel.

  1. Så vil jeg håbe at de har nogle sponsorer der har bundet sig i nogle år frem. Hvis de går ind i CS:GO, så siges det at Astralis får omkring 150.ooo pr.md. hver spiller. Så helt billigt er det ikke, hvis man går efter og være med i toppen.

  2. @Alpo
   De rygter som er fremme omhandler udvikling af spillere, altså man går ikke efter at købe et hold i verdenseliten men være frontrunner for at skabe de næste i køen.

  3. @Wallace Jones

   Det er der ingen penge i, da de ikke er på kontrakt på samme måde som fodbold spillere er.

   Jeg glæder mig nu til og se hvilke spile de vil gå ind i.

  4. Det jeg har hørt er at Astralis spillerne får 60.000 pr mdr. og North (FCK) spillerne får 100.000. Dog får spillerne i Astralis omkring 80% af deres præmiepenge og North tættere på 40%. Hvordan sponsoraterne fordeles har jeg ikke hørt rygter om.

  5. Og nu betalte Gambit da omkring 100.000 dollars for Hobbit så der kan være penge i det. Dog er det utrolig sjældent i den endnu umodne Esport.

  1. Nu er jeg selv en der er mere tæt på de 50 år end de 40 år. Jeg har en søn der spiller CS:GO, i starten gad jeg heller ikke og se Astralis og North spille, nu er det mig der ser mere CS:GO end knægten. Så helt kedeligt er det nu ikke, man skal lære og taktikken så man kan forsvar og hvordan man angriber på hvert map. Hvordan plejer modstanderen og angribe og forsvare i de forskellige maps osv. Joooo der er meget taktik i CS:GO

   Ja jeg håber det bliver CS:GO de går ind i.

Skriv et svar