AGF besejrer Beijing og er klar til finalen

2
Foto: Jesper Zacho Elgaard

AGF spillede i aftes næstsidste testkamp inden forårspremieren på Superligaen. Modstanderen var noget mere eksotisk end hvad De Hvii’e er vant til – nemlig det kinesiske hold “Beijing Sinobo Guoan F.C”. Kampen er en del af turneringen The Atlantic Cup, der bliver spillet i Portugal, og fungerer som forberedelseskampe for en række klubber.

AGF startede med mange unge spillere og selvom kineserne var mest på bolden i første halvleg, så kunne David Nielsen være fint tilfreds med indsatsen, der bød på flere store chancer til AGF. Lidt inde i anden halvleg skiftede AGF hele holdet ud – undtagen Jova. Det betød debut til Martin Pušić der i det 76. minut kvitterede med en scoring til 1-0, hvor han kom først på en ripost og udplacerede målmanden.

Med 5 minutter tilbage af kampen kom AGF igen på måltavlen. Ankersen skabte en god mulighed, hvor han spillede Pusic fri, der afleverede bag i det kinesiske felt til Bundo, der kunne bringe AGF på 2-0.

Dermed vinder AGF gruppe A foran IFK Norrköping, HNK Rijeka og Beijing og er klar til finalen. Modstanderen bliver fundet i morgen.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
grind88
Bruger

Sejt 🙂

zcml
Bruger

Hvorfor mødte vi ikke IFK Norrköping, hvis de var med i gruppen?

I øvrigt noget nyt om, hvem modstanderen bliver i finalen, eller findes denne først i løbet af aftenen?